2016-06-24 07:10:17
Φωτογραφία για Διανομή 2400 καινούργιων παπουτσιών TOMS σε άπορα παιδιά σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται εκπρόσωποι του «Μαζί για το Παιδί» προκειμένου να μοιράσουν καινούργια παπούτσια TOMS  σε παιδιά που ανήκουν στις ευπαθείς  κοινωνικές  ομάδες του πληθυσμού.

O Κοινωνικός Λειτουργός του «Μαζί για το Παιδί» Γιώργος Αδαμόπουλος και ο Γιώργος Ανδρίτσος θα βρεθούν σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του PRAKSIS στην Θεσσαλονίκη να μοιράσουν καινούργια παπούτσια  TOMS ενώ χθες έκαναν το giving στην Δ/νση κοινωνικής προστασίας και δημόσιας υγείας του  Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συνολικά θα διατεθούν περισσότερα από 1.400 ζευγάρια καινούργια παπούτσια.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το «Μαζί για το Παιδί» σε συνεργασία με την TOMS μοιράζει παπούτσια στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Και στην Κρήτη

Την ίδια ώρα έντονη είναι η παρουσία του «Μαζί για το Παιδί» και στην Κρήτη όπου η Διευθύντρια Ανάπτυξης και Εύρεσης Πόρων κα. Μαρία Χατζηνικολάκη έχει αναλάβει τις διανομές καινούργιων παπουτσιών TOMS στην μεγαλόνησο. Μάλιστα αναμένεται να δοθούν περισσότερα από 1.000 ζευγάρια TOMS.


To Giving στην Κρήτη γίνεται με την πολύτιμη βοήθεια των καταστημάτων COSMOS SPORT που καλύπτουν όλα τα έξοδα της διανομής.  Το «Μαζί για το Παιδί»  θα διανέμει παπούτσια σε δομές στους νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανιών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει περισσότερα για το έργο του «Μαζί για το Παιδί». Σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου στο κατάστημα Cosmos Sport στα Λιοντάρια Ηρακλείου, από τις 18.00 έως τις 21.00 όπου το Radio Family 89,5 θα εκπέμπει ζωντανά, θα πραγματοποιηθεί face painting  σε παιδιά, θα μοιραστούν μπαλόνια και θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις ενώ θα υπάρξει και έκπτωση 20%  στα προϊόντα TOMS  Το παρόν θα δώσει στην εκδήλωση η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς Μπρούσκο, Ελένη Βαϊτσου.

Επίσημος συνεργάτης

Το «Μαζί για το Παιδί», ως επίσημος συνεργάτης της TOMS (Giving Partner) από το 2015, διανέμει δωρεάν παπούτσια για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του ωφελούμενου πληθυσμού σε πανελλαδικό επίπεδο. Για την καλοκαιρινή/φθινοπωρινή περίοδο 2016, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε περισσότερους από 200 φορείς σε  30 πόλεις σε Αττική,  Ήπειρο, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Κόρινθο, Πάτρα, Ναύπακτο, Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Σάμο, Λέσβο, Χίο, Σκιάθο, Κεφαλονιά και Κρήτη.

Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOMS, η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας One For One προσφέρει ένα δωρεάν καινούριο ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ