2016-06-24 19:19:08
Φωτογραφία για Τρίτη διανομή προϊόντων από την Περιφέρεια Κρήτης στους φορείς Κοινωνικής Σύμπραξης
Η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες ότι ξεκινά η τρίτη διανομή προϊόντων του... Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ). Στο πλαίσιο αυτό θα γίνει αποστολή προϊόντων στις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κρήτης, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 και την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, προκειμένου να τα διαθέσουν στους φορείς που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής είναι οι τελικοί δικαιούχοι έχουν υποβάλει αίτηση μέσω ΗΔΙΚΑ, οι οποίοι θα ενημερωθούν για την ημερομηνία διανομής των προϊόντων από τους φορείς – εταίρους που θα τα παραλάβουν .

Οι ωφελούμενοι δικαιούχοι του Προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα από τα σημεία διανομής των φορέων που έχουν καταταγεί και θα ειδοποιηθούν από τους Δήμους και τους φορείς εταίρους με ατομικό μήνυμα ή τηλεφώνημα για την παραλαβή των προϊόντων.

Τα προϊόντα που πρόκειται να διανεμηθούν στην 3η κατανομή είναι:

Πάνες, φασόλια, φακές, ζάχαρη, μακαρόνια, πελτές, υγρό πιάτων, υγρό γενικής χρήσης, σαμπουάν, φέτα. Για περισσότερες πληροφορίες, οι δικαιούχοι στον εταίρο όπου ανήκει.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ