2016-06-24 19:53:02
Φωτογραφία για Το Brexit μπορεί να είναι η σωτήρια της Ελλάδας;
Ξεκίνησαν ήδη τα «παπαγαλάκια» εγχώρια και μη , για τις «άμεσες» συνέπειες που θα έχει το Brexit τόσο στην Μεγάλη Βρετανία αλλά και στην πολύπαθη χώρα μας Φυσικά κανένας λόγος για αυτοκριτική , που να βρεθεί άλλωστε χρόνος με τόση παραπληροφόρηση και τρομοκρατία που δημιουργούν τα ΜΜΕ τηλεοπτικά και μη.

Αυτό που δεν θέλουν να κατανοήσουν είναι ότι το οικοδόμημα που πιστά υπηρετούν έχει αρχίσει να γκρεμίζετε. Η ΕΕ των τοκογλύφων Γερμανών και των άλλων κρατών που πιστά τους υπηρετούν βρίσκεται στα τελευταία της.

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αλλάξουν ρότα και το καράβι πλέει ήδη προς τα βράχια αυτή την φορά όμως για ολόκληρη την ΕΕ και όχι μόνο για την Ελλάδα μας όπως διατυμπάνιζαν διάφοροι «ειδικοί».

Οι «άμεσες» συνέπειες θα είναι οικονομικής φύσης και μόνο οικονομικής για τους Βρετανούς οι οποίοι στην πλειοψηφία τους έδειξαν ότι βρίσκονται πάντα απέναντι στους κακούς Γερμανούς. Αυτό που εμείς λόγω της «δουλοσύνης» (αν υπάρχει τέτοια λέξη) δεν θέλουμε και όχι δεν μπορούμε να πράξουμε.


Θα ακούσετε ένα κάρο μαλακίες να γράφονται απο εδώ και στο εξής. Θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι όλα όσα θα έρθουν επιπλέον ως μέτρα στην χώρα μας έρχονται λόγω του Brexit και ότι πλέον θα πρέπει να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις ( λέγε με πέσε στα τέσσερα 24 ώρες το 24ωρο) την ΕΕ και το Ευρώ και για αυτό θα πρέπει να δεχτούμε το δυσοίωνο μέλλον μας.

Οι Βρετανοί ψήφισαν και αποφάσισαν και πολλές ακόμα χώρες θα ακολουθήσουν. Εμείς όμως δεν πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι όπως παραμένουμε τόσα χρόνια και φυσικά δεν πρέπει να αφήσουμε να αποφασίσουν ξανά οι ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.

Στην τελική δεν μπορώ να καταλάβω πως «τολμάμε» να λέμε «αδερφές» τους Εγγλέζους και εμείς οι «μάγκες» οι «αρσενικοί» να είμαστε αυτοί με το αγγούρι ανα χείρας , για να μην γράψω τίποτα παραπάνω και παρεξηγηθούν οι «Ελληναράδες» συμπατριώτες μου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ