2016-06-24 21:48:59
Φωτογραφία για Αυτές είναι οι τιμές του νέου iPhone 7...
Διαρροές και Apple πηγαίνουν πάντοτε μαζί, με το iPhone 7 να αποτελεί ένα θέμα φημολογίας που εμφανίστηκε online.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το  iPhone 7 θα έχει ένα βασικό μοντέλο, το οποίο θα έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB, με προσιτό χαρακτήρα. Στις άλλες εκδόσεις του το iPhone 7 θα έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 128 και 256 GB.

Μάλιστα, οι περισσότερες φήμες συγκλίνουν στο ότι η Apple θα παρουσιάσει και ένα μοντέλο iPhone Pro, το οποίο θα έχει και εκείνο μεγάλο εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ποιες θα είναι οι διαφορές του iPhone 7 Pro σε σχέση με το iPhone 7 Plus.

Αν και είναι εξαιρετικά αυθαίρετο να γίνει από τώρα λόγος για τις τιμές που θα ισχύσουν στην περίπτωση του iPhone 7, οι φήμες θέλουν την Apple να τις διατηρεί στα ίδια επίπεδα με εκείνες που ισχύουν για τα smartphones που ήδη κυκλοφορούν.

Ενδεικτικά, το iPhone 7 Pro με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 256 GB φέρεται να διατίθεται στις ΗΠΑ σε τιμή που θα φτάνει στα 1050 δολάρια. Προσιτό δεν μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς, αλλά μένει να δούμε και το ποιος θα είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός του. Το iPhone 7 θα είναι διαθέσιμο σε διαμορφώσεις με οθόνες από τις 4.7 έως και τις 5.5 ίντσες.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ