2016-06-26 16:13:10
Φωτογραφία για Κρήτη: Νικήτρια μετά την περιπέτεια της η 20χρονη που έπεσε στο φωταγωγό
Με τους καλύτερους οιωνούς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας της 20χρονης, που τις προηγούμενες ημέρες, τραυματίστηκε σοβαρά μετά την πτώση της σε φωταγωγό πολυκατοικίας στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο, την ώρα συναυλίας.

Η 20χρονη κοπέλα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου υπεβλήθη σε επέμβαση σπονδυλοδεσίας, καθώς έφερε σοβαρό τραύμα στη σπονδυλική στήλη, η οποία ήταν απολύτως επιτυχημένη.

Οι γιατροί του νοσοκομείου από την πρώτη στιγμή κατέβαλαν κάθε προσπάθεια, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά τραύματα που είχε υποστεί η νεαρή κοπέλα τόσο στη μέση όσο και στη φτέρνα.

Αυτό που απομένει τώρα είναι να αντιμετωπιστεί και το κάταγμα στη φτέρνα της, προκειμένου να μπορεί η 20χρονη να εξέλθει από το νοσοκομείο.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη είχε ανέβει σε ταράτσα κτιρίου με φίλους της, προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία γνωστού τραγουδιστή στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Εκεί κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, έπεσε στο φωταγωγό πολυκατοικίας από αρκετά μεγάλο ύψος.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, με την ίδια να καλεί σε βοήθεια, προκειμένου να την απεγκλωβίσουν.

Άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να την ανασύρουν από το φωταγωγό, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ