2016-06-26 21:15:25
Φωτογραφία για Είκοσι μεμονωμένους απεγκλωβισμούς έκανε η Πυροσβεστική Τρίπολης [video]
Σαράντα παιδιά είχαν εγκλωβιστεί σε λεωφορείο προς το Άστρος Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Τρίπολης κ. Λαρέζος μίλησε στην κάμερα του Arcadia Portal για τις εικόνες που αντίκρισαν οι άνδρες της Υπηρεσίας και για καταστάσεις που ανάλογες δεν είχαν αντιμετωπίσει.

«Είναι ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο που εξελίχθηκε από τις 18:00 στον Δήμο Τρίπολης και στις ΔΕ Τεγέας και Κορυθίου. Από το απόγευμα το τηλεφωνικό μας κέντρο έχει πάρει φωτιά, όπως και από τη Μεγαλόπολη. Εμείς έχουμε δεχθεί 200 τηλεφωνήματα για να επέμβουμε, για αντλήσεις, έχουμε επέμβει σε αρκετά από αυτά και συνεχίζουμε», είπε ο κ. Λαρέζος.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην περιοχή που, όπως φαίνεται, επλήγη περισσότερο. «Χθες ειδικά στον δρόμο προς Άστρος, στις Ρίζες, φούσκωσαν ποτάμια και εγκλωβίστηκαν οδηγοί σε αυτοκίνητα», είπε.

Κάναμε 20 μεμονωμένες διασώσεις γύρω στην Τεγέα, στο Κορύθιο και στην Τεγέα. Απεγκλωβίσαμε 40 άτομα, μικρά παιδιά, από λεωφορείο, στον δρόμο μετά τις Ρίζες που πηγαίνει από Δολιανά προς Άστρος, είχαν πέσει δέντρα, είχαν εγκλωβιστεί αυτοκίνητα

Ο διοικητής ενημερώνει τους πολίτες ότι συνεργεία της Υπηρεσίας βρίσκονται έξω, αποτελούμενα από 50 άτομα.

Θα συνεχίσουμε ώσπου να τραβήξουμε το νερό και από το τελευταίο σπίτι. Θα δώσουμε και βεβαιώσεις και ό,τι άλλο χρειαστεί.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ