2016-06-27 18:07:18
Φωτογραφία για Η Τάνια του X-Factor μιλά για το χωρισμό των γονιών της που την έκανε να περάσει δύσκολα
Η Τάνια Μπρεάζου γεννήθηκε στην Κρήτη όπου οι Ρουμανικής καταγωγής γονείς της εργάζονταν σε ξενοδοχεία. Στα 9 της χρόνια μετακόμισαν... οικογενειακά στη Ρόδο. Εκεί οι γονείς συνειδητοποιούν πως η κορούλα τους, εκτός από το τραγούδι, αγαπάει εξίσου και το χορό, οπότε αποφασίζουν να τη γράψουν σε μία από της σχολές χορού της Ρόδου. Ωστόσο, η μετάβαση της Τάνιας από την Κρήτη στη Ρόδο είναι σχετικά δύσκολη, καθώς αλλάζει σχολείο και χάνει τους λιγοστούς φίλους που είχε αποκτήσει εκεί. «Ήμουν δύσκολο παιδάκι και δεν προσαρμόστηκα εύκολα στο καινούριο μου περιβάλλον. Βέβαια, οι γονείς μου ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριζαν ψυχολογικά διότι ήμουν αρκετά ευαίσθητη και στεναχωριόμουν πολύ εύκολα» παραδέχεται.

Παράλληλα με το σχολείο δεν σταματά ποτέ να τραγουδά, ενώ η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί επί σκηνής είναι σε ηλικία 15 ετών. «Ήμουν στην πρώτη λυκείου, όταν ξεκίνησα να τραγουδάω με μια ροκ μπάντα. Μάλιστα, το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς είχαμε ανοίξει και τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνουστη Ρόδο, ενώ λίγο αργότερα παίξαμε και στη συναυλία των Locomondo. Η κοινωνία στην κωμόπολη Αρχάγγελος Ρόδου μάς είχε μάθει και τους άρεσε η μουσική μας».


Η παρθενική εμφάνιση της Τάνιας στο πάλκο συμπίπτει και με το χωρισμό των γονιών της. «Από μικρή είχα καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά ανάμεσά τους. Οι γονείς μου, όμως, το πάλευαν μόνο για μένα. Για να μη στεναχωρηθώ. Ήμουν έφηβη και, για να είμαι ειλικρινής, ο χωρισμός τους με επηρέασε και πέρασα δύσκολα. Από την άλλη, όλες οι δυσκολίες της ζωής σε κάνουν πιο δυνατό. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως μετά το χωρισμό οι γονείς μου ήρθαν πιο κοντά και ασχολήθηκαν μαζί μου ακόμα περισσότερο και με στήριξαν πάρα πολύ. Με τη μητέρα μου, εκτός από τη σχέση μαμάς και κόρης, θεωρώ πως είμαστε και καλές φίλες. Εξάλλου έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας. Είναι μόνο 41 ετών». Παρότι το γκρουπάκι πηγαίνει καλά, η Τάνια αποφασίζει να σταματήσει και να αφοσιωθεί στο σχολείο, αλλά και στα μαθήματα φωνητικής. Άλλωστε, μέσα της έχει την επιθυμία να κάνει μια σόλο καριέρα στο τραγούδι.​
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ