2016-06-28 20:56:12
Φωτογραφία για Βρέθηκε οριστική λύση στους πόνους περιόδου!
Επιστήμονες ανακάλυψαν που οφείλονται οι πόνοι περιόδου! Κοιλιακές κράμπες, πόνοι στην πλάτη και πόνοι στο στήθος συνθέτουν το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο και αποτελούν ένα μόνιμο πρόβλημα για τις γυναίκες που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία, σε όλο τον κόσμο.

Μια πρωτοποριακή μελέτη, στην οποία συμμετείχαν εθελοντικά 3.302 γυναίκες, ανακάλυψε τον λόγο των έντονων πόνων της περιόδου και υπόσχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα με νέα φαρμακευτική αγωγή με αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Γιατί με αυτά τα φάρμακα; Επειδή οι επιστήμονες ανακάλυψαν την ισχυρή σύνδεση που υπάρχει μεταξύ των πόνων της περιόδου και ενός βιοδείκτη που ονομάζεται C-αντιδρώσα πρωτεΐνη (CRP).

Οι επιστήμονες της μελέτης, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα για την υγεία των γυναικών Journal of Women’s Health, δήλωσαν ότι «η πλειοψηφία των γυναικών βιώνει τουλάχιστον ένα από αυτά τα συμπτώματα, η παραδοχή ότι υπάρχει μια φλεγμονώδης βάση θα ανοίξει την πόρτα για πρόσθετες δυνατότητες θεραπείας και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για νέες ιατρικές παρεμβάσεις», αν και όπως πρόσθεσαν «απαιτείται περαιτέρω μελέτη για το θέμα».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ