2016-06-29 00:30:59
Φωτογραφία για Τούνελ Κλόκοβας: Διανοίχθηκε και το τελευταίο τμήμα.- Μοναδικές εικόνες
Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα διανοίχθηκε το τελευταίο μήμα της σήραγγας της Κλόκοβας επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό ένα μοναδικό ρεκόρ,αφού το έργο χρειάστηκε μόλις 14 μήνες για να ολκληρωθεί σε ένα μήκος περίπου 2.9 Κm.

H τελευταία δυναμίτιδα έπεσε σήμερα παρουσία πολλών επισήμων,όποως του γ.γ.του υπουργείου υποδομών κ. Δέδε,του Περιφερειάρχη Δυτ.Ελλάδας κ. Κατσιφάρα,της αντιπεριφερειάρχη της π.ε.Αιτωλ/νίας κ.Σταρακά, του αντιπεριφερειάρχη κ. Λύτρα ,των δημάρχων Αγρινίου και Ναυπακτίας κ.κ.Παπαναστασίου και Λουκόπουλου,του αντιπροέδρου της κατασκευάστριας εταιρείας ΤΕΡΝΑ κ.Γουρζή , ο γενικός γραμματέας δια βίου μάθησης και νέας γεννιάς κ. Παπαγεωργίου και άλλων υπηρεσιακών και τοπικών παραγόντων.

Το Nafpaktianews ήταν φυσικά εκεί-όπως και σε όλες τις μεγάλες στιγμές που συμβαίνουν στην περιοχή μας αποδεικνύοντας στην πράξη ότι μαζι ζούμε τις μεγάλες στιγμές-και κατέγραψε μοναδικές εικόνες από την πολύ μεγάλη και ιστορική μέρα τόσο για την πορεία του έργου όσο και ολόκληρης της περιοχής,αφού πλέον ένα έργο πνοής αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ