2016-06-29 11:00:23
Φωτογραφία για Οι Άγγλοι προτιμούν ξένο προπονητή για την εθνική
Ήδη έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία στην Αγγλία σχετικά με τον αντικαταστάτη του Ρόι Χόντζον, με τους Χάρι Ρέντναπ και Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να φαίνεται ότι έχουν το προβάδισμα. Αμφότεροι δεν έχουν κρύψει στο παρελθόν την επιθυμία τους να αναλάβουν τα «τρία λιοντάρια», καθώς και οι δύο ήταν υποψήφιοι το 2012 όταν και είχε αποχωρήσει ο Φάμπιο Καπέλο όμως τελικά είχε προτιμηθεί ο Ρόι Χόντζον.

Τόσο ο Ρέντναπ όσο και ο Σάουθγκεϊτ κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή ελεύθεροι, με τον πρώτο να έχει αποχωρήσει εδώ και έναν χρόνο από την ΚΠΡ και απλά να είχε αναλάβει την εθνική Ιορδανίας μόνο για δύο παιχνίδια τον περασμένο Ιανουάριο. Ο δεύτερος πάλι έχει να προπονήσει ομάδα από το 2014, όταν και έφυγε από τις μικρές ομάδες της εθνικής Αγγλίας, όμως πολλοί εντός της ομοσπονδίας θεωρούν ότι του αξίζει μία ευκαιρία. Πέρα από αυτούς τους δύο, ήδη ακούστηκαν αρκετά ονόματα προπονητών της Πρέμιερ Λιγκ όπως αυτά των Άλαν Πάρντιου, Τιμ Σέργουντ, Στιβ Μπρους και Σαμ Αλαρντάις, όμως πρόκειται για απλή φημολογία
. Πάντως, εντός της αγγλικής ομοσπονδίας φαίνεται πως υπάρχει έντονη διαφωνία καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που προτιμούν να πάρουν κάποιον μη Βρετανό. Τα βρετανικά Μέσα από την πλευρά τους ήδη έχουν ξεκινήσει τις πρώτες ψηφοφορίες όπου περιέχονται μεταξύ άλλων και όλα τα παραπάνω ονόματα, με τους Άγγλους να προτιμούν συντριπτικά κάποιον από άλλη χώρα ενώ από τα υπάρχοντα ονόματα, φαίνεται να κερδίζει ο Χάρι Ρέντναπ. Η ομοσπονδία των Άγγλων δε θέλει να πάρει μία βιαστική απόφαση, όμως η ομάδα τους ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στις αρχές Σεπτεμβρίου, οπότε πρέπει να «κλείσει» το θέμα εντός του Ιουλίου ώστε ο νέος προπονητής να αποφασίσει σχετικά με τους συνεργάτες του αλλά και τις πρώτες του κλήσεις.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ