2016-06-30 01:11:03
Φωτογραφία για Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ για χαμένες επισκέψεις
Ονομάζομαι Λιούλιος Παντελής, είμαι παθολόγος στα Τρίκαλα και ενημερώθηκα από τον τοπικό ΕΟΠΥΥ τηλεφωνικά ότι στο φάκελο που υπέβαλα του Φεβρουαρίου 2016 για τις επισκέψεις του ΕΟΠΥΥ ότι δεν βρέθηκαν (3) φυσικά παραστατικά, τα οποία όμως είναι καταχωρημένα και εκτελεσμένα μέσα στο e-dapy, κάτι που μπορεί να διασταυρωθεί. Εγώ ο ίδιος προσωπικά τα ελέγχω και είμαι σίγουρος ότι ήταν μέσα 100%.

Τώρα το πως χάθηκαν δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω.... 

Υπάρχουν (2) άτομα που τα ελέγχουν απ’ότι γνωρίζω, αλλά εγώ πως θα αποδείξω ότι υπήρχαν μέσα και με ποιον τρόπο? Τι να κάνω παρακαλώ πείτε μου? 

Επίσης για την σύζυγό μου Κα Τσιακούμη-Λιούλιου Παρασκευή που είναι Καρδιολόγος στα Τρίκαλα του ΕΟΠΥΥ, της έγινε με τον ίδιο τρόπο γνωστό ότι δεν βρέθηκαν (4) φυσικά παραστατικά, τα οποία όμως είναι καταχωρημένα και εκτελεσμένα μέσα στο e-dapy και πάλι μπορούν να διασταυρωθούν. Σας βεβαιώνω ότι εγώ ο ίδιος προσωπικά τα ελέγχω και είμαι σίγουρος ότι ήταν μέσα 100%.


Μου κόπηκαν εμένα 600 ευρώ και της σύζυγό μου 800 ευρώ, εντελώς άδικα. Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε για την αποκατάσταση του δικαίου και πείτε μου σας παρακαλώ πολύ και βρείτε μου έναν τρόπο πώς εγώ, η σύζυγός μου, άλλοι συνάδελφοι στα Τρίκαλα και το υπόλοιπο της Ελλάδος θα αποδείξουμε εάν κάνουμε ένσταση και ο ΕΟΠΥΥ πάλι μπορεί να ισχυρισθεί πάλι ότι τα φυσικά αποδεικτικά δεν ήταν μέσα! 

Με ποιον τρόπο? Πώς θα το κάνουμε? Με ποιες μαρτυρίες? 

Εκτυπώνω τις επισκέψεις, υπογράφουν οι ασθενείς και υποβάλλω ένσταση. 

Σας ευχαριστώ και ευελπιστώ στην ταχεία επίλυση των προβλημάτων μας.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ