2016-06-30 10:00:33
Φωτογραφία για Ο Χουλτ θα κάνει την διαφορά στα αριστερά του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Νίκλας Χουλτ και το «Όλα Πράσινα» σας παρουσιάζει τον Σουηδό winger που θα κάνει τη διαφορά στην αριστερή πτέρυγα του «Τριφυλλιού» μέσα από τα… μάτια του σκάουτερ, Christoffer Johansen, ο οποίος μεταξύ άλλων δούλεψε με επιτυχία στη Σέλτικ από το 2012 μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Ο Νίκλας Χουλτ είναι παίκτης με εξαιρετική ταχύτητα, αναζητώντας πάντοτε τρόπους να βρεθεί σε θέση για γκολ ή για σέντρα από τα πλάγια. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι ψάχνει τα κενά στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου και δεν διστάζει να ντριμπλάρει, χρησιμοποιώντας παράλληλα την ταχύτητά του.

Όσο αγωνιζόταν στην Έλφσμποργκ, ήταν σίγουρα ένας από τους πιο γρήγορους παίκτες στα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας. Ακόμη, διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται ώστε να πρωταγωνιστήσει σε τοπ επίπεδο, εφόσον χρησιμοποιήσει στο έπακρο όλα τα προτερήματά του
. Άλλωστε, αυτό φάνηκε και από την μεταγραφή του στη γαλλική Νις, όπου παρέμεινε για 2 χρόνια, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Στην Γαλλία έμαθε να αγωνίζεται και στον άξονα, τόσο ως εσωτερικός, όσο και ως αμυντικός μέσος, παρά το γεγονός ότι μέχρι τότε έπαιρνε λεπτά συμμετοχής αυστηρά σε θέσεις στην αριστερή πτέρυγα του γηπέδου. Ο Σουηδός, εφόσον αποδώσει στα γνωστά στάνταρ του, δεν θα δυσκολευτεί να πάρει φανέλα βασικού στον Παναθηναϊκό, μιας και είναι σαφώς ποιοτικότερος από το Νάνο, ενώ συγχρόνως η ικανότητά του να βοηθά και σε θέσεις στον χώρο του κέντρου, τον καθιστά πολυεργαλείο για τον κάθε προπονητή. Με την Εθνική ομάδα της Σουηδίας έχει αγωνιστεί 4 φορές, ενώ στα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια έχει πραγματοποιήσει 24 συμμετοχές.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ