2016-06-30 13:16:37
Φωτογραφία για FAN ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ Ο... ΡΙΒΕΡΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντέιβιντ Ρίβερς για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη.

Ο Αμερικανός, που έγραψε τη δική του ιστορία με τα ερυθρόλευκα, δήλωσε... φαν του ηγέτη του Θρύλου, ο οποίος «του αρέσει να περνάει τα όρια και να παίρνει την ευθύνη».

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Σπορ στο Ιόνιαν», στον τηλεοπτικό σταθμό «Ionian TV», όπου αρχικά μίλησε για το «David Rivers Camp», που θα γίνει στο «Costa Navarino» από τις 2/8 και θα διαρκέσει για δύο εβδομάδες, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον «Kill Bill» και όχι μόνο.

«Απολαμβάνω να βλέπω ελληνικό μπάσκετ. Απόλαυσα φυσικά και τον Ολυμπιακό που κατέκτησε άλλο ένα πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο Ντέιβιντ Ρίβερς και στη συνέχεια είπε:

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έχει μεγάλη ευθύνη. Όχι μόνο εκείνος, αλλά όλη η ομάδα. Πρέπει να αφοσιώνεσαι να δώσεις πολλά, γιατί παίζεις για τον κόσμο και τη χώρα. Η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια και για μένα όταν ήμουν παίκτης, έπαιζα για τον κόσμο. Για να τους δώσω έναν λόγο να χαρούν».


Για το ευρωπαϊκό του 1997 με τον Ολυμπιακό: «Θυμάμαι να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος τότε. Δεν ήθελα να χάσω αυτή την ευκαιρία. Μόνο εκεί είχα το μυαλό μου. Οι οπαδοί περίμεναν αυτό τον τίτλο και αυτό είχα στη συνείδησή μου κατά τη διάρκεια του Final 4».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Είναι μεγάλος παίκτης. Είναι άνθρωπος που του αρέσει να περνάει τα όρια, όπως είμαι και εγώ. Είναι ένας μεγάλος παίκτης και νομίζω πως έχει ακόμη πολλά να δώσει, παρά την ηλικία του. Έχει ταλέντο και ξέρει να παίρνει την ευθύνη. Είμαι φαν του και μου αρέσει πολύ να τον βλέπω».

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είχε μία μεγάλη καριέρα και ήταν ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Τον απολάμβανα όταν έπαιζε και όταν έβλεπα τη βελτίωσή του».

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ