2016-06-30 15:33:08
Φωτογραφία για Η Τράπεζα Κύπρου πάει Λονδίνο παρά το Brexit
Παραμένουν οι σχεδιασμοί της Τράπεζας Κύπρου για εισαγωγή των τίτλων της στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου παρά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ. Το θέμα του Brexit και κατά πόσο επηρεάζονται οι σχεδιασμοί της τράπεζας συζητήθηκε χθες εκτός ατζέντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίας του Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου.

Τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν όπως παραμείνουν οι σχεδιασμοί της τράπεζας ως έχουν μέχρι νεωτέρας, ενώ θα παρακολουθείται στενά η πορεία της βρετανικής οικονομίας και οι όποιες διαπραγματεύσεις γίνονται σε ευρωπαικό επίπεδο. Παράλληλα, η Διεύθυνση και το Δ.Σ. της τράπεζας θα επανέλθουν σε όποια συζήτηση για αλλαγή των σχεδιασμών, εάν αλλάξει άρδην κάποιο από τα δεδομένα που έχει ενώπιον της η Τράπεζα.

Σημειώνεται ότι λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος για το Brexit, o CEO της Τράπεζας Κύπρου John Patrick Hourican δήλωνε ότι η Τράπεζα Κύπρου δεν σκοπεύει να αλλάξει τα σχέδιά της για την είσοδο στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, ακόμα κι αν το Ηνωμένο Βασίλειο επιλέξει την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πάντως, προχθές ο αντιπρόεδρος της τράπεζας Wibur Ross σε διάλεξή του έκανε εκτενή αναφορά στο Brexit και στις επιπτώσεις που θα υπάρξουν στο παγκόσμιο οικονομικό ισοζύγιο. Μάλιστα, ο κ. Ρος έκανε λόγο για το ακριβότερο «διαζύγιο» της παγκόσμιας οικονομικής σκηνής.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
THE CAPTAIN IS BACK (PHOTOS)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
THE CAPTAIN IS BACK (PHOTOS)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ