2016-06-30 15:46:11
Φωτογραφία για Τι δήλωσε ο Πούτιν για την Τουρκία μετά τη συγγνώμη του Ερντογάν;
Η Τουρκία ζήτησε συγνώμη για την κατάρριψη ρωσικού βομβαρδιστικού τον περασμένο Νοέμβριο και η Ρωσία θέλει να βελτιώσει τις σχέσεις με την Άγκυρα μετά την εξέλιξη αυτή, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησής του με ρώσους διπλωμάτες στη Μόσχα.

Η Μόσχα θα λάβει μέτρα για την αποκατάσταση των σχέσεων με την Τουρκία, αφότου η Άγκυρα εξέφρασε τη λύπη της για την κατάρριψη ρωσικού βομβαρδιστικού, τόνισε ο Πούτιν. «Όπως γνωρίζετε, υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία χθες με τον πρόεδρο της χώρας αυτής. Είναι επίσης γνωστό ότι η Άγκυρα ζήτησε συγνώμη για την κατάρριψη του ρωσικού τζετ. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, προτιθέμεθα να λάβουμε μέτρα για την αποκατάσταση της διμερούς συνεργασίας στο εγγύτερο δυνατόν μέλλον», διευκρίνισε ο Πούτιν.

Αξιωματούχοι στην Άγκυρα περιορίστηκαν να δηλώσουν ότι εξέφρασαν τη λύπη τους για την κατάρριψη.

Μιλώντας για το Brexit, o πρόεδρος Πούτιν δήλωσε ότι η αναταραχή στην αγορά που προκλήθηκε από την απόφαση των Βρετανών να αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση αναμένεται να κοπάσει μεσοπρόθεσμα, ωστόσο μένει να φανεί αν μετά την έκβαση αυτή η Βρετανία θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις δημοκρατικές της αρχές.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
THE CAPTAIN IS BACK (PHOTOS)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
THE CAPTAIN IS BACK (PHOTOS)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ