2016-06-30 19:39:10
Φωτογραφία για Η Ιεράπετρα έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί!
Μετά από πολύμηνες προσπάθειες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, το video για την τουριστική προβολή της Ιεράπετρας είδε το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για μία παραγωγή, που προβάλλει με ένα αποτέλεσμα υψηλού αισθητικού επιπέδου την ομορφιά και την ιδιαιτερότητα της περιοχής και η οποία αποτελεί προϊόν της Επιτροπής Τουρισμού της Δημοτικής Κοινότητας Ιεράπετρας.

Το συγκεκριμένο βίντεο, σύμφωνα με τα στελέχη της Επιτροπής Τουρισμού είναι το πρώτο μιας σειράς παραγωγών που θα ακολουθήσουν και το εντυπωσιακό είναι ότι για την υλοποίηση του εργάστηκε μια ομάδα ανθρώπων ακόμη και εθελοντικά, καθώς τα προβλεπόμενα κονδύλια ήταν λίγα.

Στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε εναέρια πλάνα από drone, με την επιμέλεια του Γιάννη Μεταξάκη, τα οποία αποκαλύπτουν εικόνες της Αρχαιολογικής Συλλογής Ιεράπετρας, αλλά και από άλλους χώρους αρχαιολογικού και μη ενδιαφέροντος.

Μολονότι η επίσημη παρουσίαση του βίντεο είχε γίνει πέρυσι το Σεπτέμβριο, ωστόσο το πράσινο φως για την κυκλοφορία του έπρεπε προηγουμένως να δοθεί από τις αρμόδιες αρχαιολογικές υπηρεσίες.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ