2016-07-01 10:46:01
Φωτογραφία για Δείτε το καλύτερο κόλπο να μην πάρετε κιλά κατά τη διάρκεια των διακοπών
Το καλοκαίρι όλο και κάτι παραπάνω τσιμπολογάμε. Μπορεί κατά τη διάρκεια της ημέρας να μην τρώμε πολύ, μιας και λόγω ζέστης έχουμε διαρκώς ανάγκη από νερό ωστόσο μετά το μπανάκι μας ή το βράδυ η όρεξή μας ανοίγει και ενδίδουμε σε μεζεδάκια, παγωτά, ουζάκια και φρούτα. Και καλά κάνουμε, όλα χρειάζονται αλλά... με μέτρο! Σήμερα το star.gr θα σου πει ποιο είναι το κόλπο για να μην πάρεις κιλά κατά τη διάρκεια των φετινών καλοκαιρινών σου διακοπών, χωρίς να στερηθείς τις αγαπημένες σου λιχουδιές.

Το κόλπο είναι ένα: να τρως ένα ελαφρύ γεύμα το βράδυ (και μαξ μέχρι τις 21.00)! Άλλωστε, μετά από εκείνη την ώρα ο μεταβολισμός των περισσότερων ανθρώπων δεν κάνει αρκετές καύσεις κι ως εκ τούτου ό,τι φας θα αποθηκευτεί στο σώμα σου ως λίπος. Άσε που αν το δείπνο σου περιέχει πολύ αλάτι θα κάνεις κατακράτηση υγρών και την επόμενη μέρα (που λογικά θα βάλεις μαγιό) η κοιλιά σου θα είναι πρησμένη. Αυτό θέλεις;

Δεν χρειάζεται λοιπόν να στερείσαι και να πεινάς μέσα στην ημέρα. Αρκεί να κάνεις λίγο κράτει το βράδυ!

Extra Tips: Πίνε πολύ νερό (τουλάχιστον 2,5 λίτρα την ημέρα), απόφυγε το πολύ αλκοόλ (είναι θερμίδες άνευ ουσίας στην τελική- ούτε βιταμίνες σου δίνουν ούτε σε χορταίνουν) και κάνε μικρά και συχνά γεύματα (με φρούτα, κριτσίνα, τοστ κλπ).

Επειδη, όμως, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, σου προτείνουμε να πάρεις και τη γνώμη ενός διατροφολόγου που θα σου δώσει συμβουλές βάσει των δικών σου αναγκών! 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ