2016-07-01 21:33:15
Φωτογραφία για Σοβαρή αποκάλυψη: η αεροπορική βάση του Αράξου ορμητήριο του ΝΑΤΟ για βομβαρδισμούς στη Μ. Ανατολή
Η σημερινή αποκάλυψη σαιτ για τα «αμυντικά ζητήματα» είναι πολύ σοβαρή. Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση «Σταθμός ανεφοδιασμού έχει γίνει η αεροπορική βάση στον Άραξο, για νατοϊκά F16 που συμμετέχουν σε βομβαρδισμούς κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

Σε λίγες ημέρες 12 F16, έξι από το Βέλγιο (στη φωτογραφία) και έξι από την Ολλανδία προσγειώθηκαν στον Άραξο και εξυπηρετήθηκαν από το προσωπικό της μονάδας.

Και στις δυο περιπτώσεις οι προσγειώσεις ανακοινώθηκαν ξαφνικά στο προσωπικό “ως έκτακτες”.

Τα βελγικά F16, προσγειώθηκαν στον Άραξο στις 27 Ιουνίου και τα Ολλανδικά χθες».

Ουσιαστικά αποκαλύπτεται ότι το ΝΑΤΟ έχει πλήρη εμπλοκή στις πολεμικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και οι αεροπορικές και όχι μόνο βάσεις της χώρας μας έχουν καθοριστικό ρόλο.

Θυμίζουμε ότι Νατοϊκοί Στόλοι περιπολούν για μήνες στο Αιγαίο με εμπλοκή στον πόλεμο κατά των μεταναστών, αλλά και συμμετοχή στους ενδοιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς σε Μαύρη Θάλασσα και Ανατολική Μεσόγειο, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι οι δυτικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις διεξάγουν ήδη επιχειρήσεις στην Λιβύη. Πρόσφατα εξάλλου, αμερικανικοί στόλοι, έχοντας επικεφαλής αεροπλανοφόρα γνώρισαν «τη φιλοξενία» στη βάση της Σούδας και σε ελληνικά λιμάνια.


Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση που εμπλέκει τον λαό μας στους αιματοβαμμένους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς για τη Μέση Ανατολή και Αφρική, κάνοντας ορατό τον κίνδυνο αντεκδίκησης.

Εμείς απαιτούμε να κλείσουν τώρα οι βάσεις και να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ.

Καμιά εμπλοκή, καμιά διευκόλυνση, καμιά συμμετοχή στους βάρβαρους πολέμους που διαλύουν κράτη, επαναχαράσσουν σύνορα, οδηγούν λαούς στην προσφυγιά, όταν με πρόσχημα την καταπολέμηση του μουσουλμανικού φονταμενταλισμού –χθεσινού συμμάχου και βασικού πιονιού της παρέμβασης της Δύσης στην περιοχή- διεκδικούν αγορές, πηγές και δρόμους ενέργειας, τον έλεγχο ολόκληρων περιοχών για να εξασφαλίσουν τα γεωστρατηγικά τους συμφέροντα.

Καλούμε τους φαντάρους και το μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων να Αρνηθούν την συμμετοχή τους, να Αρνηθούν να προσφέρουν οποιαδήποτε υπηρεσία στο ΝΑΤΟ και στις δυτικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η αντεργατική αστική κυβερνητική πολιτική πάει χέρι χέρι με την βάρβαρη κρατική τρομοκρατία του σύγχρονου κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού και τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς διεκδικώντας την αναβάθμιση του ρόλου της ελληνικής άρχουσας τάξης.

Καλούμε το εργατικό κίνημα να πάρει άμεσα θέση και να μπλοκάρουμε με ένα μαζικό κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό τη Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ          

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ