2016-07-03 18:38:24
Φωτογραφία για Μόνιμο το jailbreak στο μέλλον μας υπόσχεται η κοινότητα του jailbreak
O Τζόναθαν Λέβιν (Jonathan Levin) είναι ο ιδρυτής της CTO της Technologeeks, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που ειδικεύονται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις τεχνολογίες του λογισμικού  καθώς και κρυπτογραφικές τεχνικές που διασφαλίζουν την ακεραιότητα του λειτουργικού συστήματος τόσο κατά τη διαδικασία εκκίνησης και καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του. . Αυτές τις ημερες ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ομιλία του μετά την ομάδα Pangu στο συνέδριο του MOSEC στην Σαγκάη όπου εκτός των άλλων ανακοίνωσε ένα νέο εργαλείο που δημιουργήθηκε για την εκμετάλλευση του

kernelcache των επεξεργαστών του ios.

Παλιά οι προγραμματιστές κατάφεραν να βρούν μόνιμη εκμετάλλευση στους επεξεργαστές 32bit και έτσι όλα τα εργαλεία του jailbreak βασίζονταν σε αυτή την εκμετάλλευση που δεν μπορούσε να διορθώσει η Apple.

Με την κυκλοφορία των επεξεργαστών 64-bit τα πράγματα δυσκόλεψαν αλλά ευτυχώς η προσπάθεια απέδωσε καρπούς και με το νέο εργαλείο "Joker" μπορούμε και πάλι να κάνουμε ορατά τα κλειδιά του κώδικα.

Το νέο αυτό εργαλείο φέρνει μεγάλες ελπίδες για το μέλλον και είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τους προγραμματιστές, ανοιχτού κώδικα και διαθέσιμο δωρεάν σε όλους.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε και εσείς με τον κώδικα του ios τότε μπορείτε να το κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ και να ελπίσουμε πως θα έρθουν ξανά οι καλές ημερες του παρελθόν στο να έχουμε συχνότερα εργαλεία του jailbreak.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ