2016-07-04 19:44:13
Φωτογραφία για Πάτρα: Αστυνομία, Λιμενικό και στη μέση οι... μετανάστες - Ανθρωποκυνηγητό για την απομάκρυνσή τους από τα κάγκελα του λιμανιού
Για ένα ακόμη απόγευμα, το ανθρωποκυνηγητό στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας έξω ακριβώς από τα κάγκελα του νέου λιμένα καλά κρατεί Οι δυνάμεις του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας εντός του λιμανιού και αυτές της Ελληνικής Αστυνομίας εκτός αυτού, βρίσκονται επί ποδός, καθώς μέρα με τη μέρα αυξάνει προοδευτικά ο αριθμός των μεταναστών και των προσφύγων που κάνουν την εμφάνιση τους κατά μήκος της παραλιακής οδού, έξω από το νέο λιμάνι της Πάτρας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας, γύρω από την λιμενική ζώνη, με τις περιπολίες των αστυνομικών δυνάμεων με στόχο την αποτροπή τόσο της προσέγγισης στην περίφραξη του λιμανιού όσο και «έφοδο» εντός του χώρου να είναι συνεχείς.

Αυτό που προσπαθούν οι αστυνομικοί είναι να απομακρύνουν από πολλά σημεία της Ακτής Δυμαίων τους μετανάστες οι οποίοι παραμένουν εκεί καλοβλέποντας την είσοδο στο Λιμάνι της πόλης και τις σταθμευμένες νταλίκες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ