2016-07-05 05:22:14
Φωτογραφία για Ωνάση-Ντόντα: Νέα εξέλιξη στη δικαστική τους διαμάχη
Η είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο έσκασε σαν βόμβα και συνεχίζει να απασχολεί το κοινό. Τα αμύθητα ποσά αλλά και το τρίτο πρόσωπο, που φήμες θέλουν να έχει μπει ανάμεσά τους απασχόλησαν τα μέσα, ενώ έρχεται στο φως και η τελευταία εξέλιξη στο διαζύγιό τους.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η Αθηνά Ωνάση μπλόκαρε τους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς τους, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα στο Βέλγιο και όχι στη Βραζιλία. Επρόκειτο για μια κίνηση-ματ για να δείξει στον Αλβάρο ότι δεν είναι διατεθειμένη να του δώσει τίποτε περισσότερο από αυτά που δικαιούται, σύμφωνα με το προγαμιαίο συμφωνητικό που είχαν υπογράψει, που ήταν 11 εκατομμύρια δολάρια, ένα για κάθε χρόνο έγγαμου βίου.

Ωσόσο, ο Ντόντα δεν φαίνεται να θεωρεί δίκαιο αυτό το ποσό ως αποζημίωση. Γι’ αυτό και φέρεται να διεκδικεί, σε μια δικαστική μάχη που μόλις ξεκίνησε, τη μισή περιουσία της εν διαστάσει συζύγου του, δηλαδή περί τα 400 εκατομμύρια δολάρια! Αξίζει να σημειωθεί, ότι την Πέμπτη 16 Ιουνίου το πρώην ζεύγος εισήλθε με άκρα μυστικότητα σε δικαστήριο των Βρυξελλών, προσπαθώντας να μη γίνει αντιληπτό από κανέναν.


Στην αίθουσα που οδηγήθηκαν το «παρών» έδωσαν μόνο αυτοί, οι δικηγόροι τους και τα μέλη του δικαστικού σώματος που θα εκδίκαζαν την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση, με την οποία ζητούσε να μπλοκαριστούν προσωρινά και μέχρι να τελεσιδικήσει η εκδίκαση του διαζυγίου της, οι κοινοί τραπεζικοί τους λογαριασμοί. Ήταν μια στρατηγική κίνηση της Αθηνάς Ωνάση προκειμένου να εμποδίσει την ρευστότητα στον Αλβάρο, ο οποίος δεν διέθετε κάποια ιδιαίτερη περιουσία όταν την παντρεύτηκε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ