2016-07-05 07:13:08
Φωτογραφία για Καλεσμένη σε γάμο δέχτηκε σκληρό bullying λόγω του φορέματός της ...
Αν και η γυμνάστρια Λιζ Κρουέγκερ ήθελε να κλέψει όλες τις εντυπώσεις της σε έναν γάμο που ήταν καλεσμένη, όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά δέχτηκε και σκληρό bullying εξαιτίας του φορέματος που διάλεξε να φορέσει.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της δεξίωσης οι υπόλοιπες γυναίκες άρχισαν να της κάνουν μια σειρά από επικριτικά σχόλια, ενώ μερικές έφτασαν ακόμα και να ρίξουν... κατά λάθος πάνω της τα ποτά τους.

Αμέσως μετά θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία -αυτό το αποκαλυπτικό φόρεμα φόρεσε στον γάμο- με τις περισσότερές της followers να κρίνουν ως απαράδεκτα τα όσα έζησε.

Μιλώντας μάλιστα και στην εφημερίδα Sun, δήλωσε: «Φορέστε ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους. Δεν περίμενα ότι αυτή τη επιλογή του φορέματος στο γάμο θα σήμαινε ότι τόσες πολλές γυναίκες θα ήταν τόσο αγενείς απέναντί μου και ότι θα γινόμουν στόχος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως δεν αλλάξει το στυλ της και θα συνεχίζει να ντύνεται έτσι όπως της αρέσει, αδιαφορώντας για τη γνώμη των άλλων.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ