2016-07-06 05:22:10
Φωτογραφία για «Πόντος -3000 χρόνια ιστορίας» από τον Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»
Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση «Πόντος -3000 χρόνια ιστορίας », που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» με την υποστήριξη του Δήμου, στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την προσπάθεια να κρατήσουν ζωντανή την μακραίωνη ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού και την πλούσια πολιτιστική και λαογραφική παράδοση, ώστε να μεταλαμπαδευτεί στις νεότερες γενιές, εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη υποστήριξή του στο αξιέπαινο έργο του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Κοσμίδης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες τους προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου και τους συνεργάτες του για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς και για το γεγονός ότι βρίσκονται στο πλευρό του Συλλόγου στηρίζοντας την προσπάθειά τους.


Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου απόλαυσαν ένα εξαιρετικό ποντιακό γλέντι, συντροφιά με τους καλλιτέχνες Δημήτρη Καρασαββίδη και το επιτελείο του και το Γιώργο Παπαδόπουλο με τους «Εταίρους του Πόντου», ενώ χορευτικά τη βραδιά διάνθισαν τα τμήματα χορού του Συλλόγου «Νίκος Καπετανίδης» και του Ελληνικού Σωματείου Διάσωσης και Διάδοσης της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς «Οι Μωμόγεροι».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, για τη σημαντική προσφορά τους στα ποντιακά δρώμενα βραβεύτηκαν ο καλλιτέχνης Δημήτρης Καρασαββίδης και το Ελληνικό Σωματείο «οι Μωμόγεροι».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Νικόλαος Πέππας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα- Καλαντζάκη, Ελένη Βλάχου- Σταματάκη.
 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ