2016-07-08 00:10:12
Φωτογραφία για Χρυσή η αθλήτρια της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης
Το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό ιππικής δεξιοτεχνίας παίδων κέρδισαν οι τέσσερις αμαζόνες της Εθνικής Ομάδας παίδων Δέσποινα Σιδηρά με τον Nocsley, Ειρήνη Ρέτσου με την Grace, Φοίβη Αλγιαννάκη με τον Cassian και η κρητικοπούλα Ναταλία Φραγκιαδάκη με τον Odysseas.

To απόλυτο πέτυχε η Ελλάδα στα ομαδικά αγωνίσματα του Βαλκανικού πρωταθλήματος 2016, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία,  για δεύτερη συνεχή χρονιά,  η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, από 1 έως και 3 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Η κρητικοπούλα αμαζόνα της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης (ΙΑΚΚ) είχε αγωνιστεί τον Μάιο στο Πρωτάθλημα Ελλάδας , στο άθλημα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας (dressage) στην κατηγορία Παίδων κατακτώντας την 4η θέση στην συνολική κατάταξη και την είσοδο της στην Εθνική Ομάδα Παίδων.

Η 14χρονη ιππέας μαζί με την προπονήτρια της, Μαριάννα Γραμματικάκη της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης, στον Καρτερό Ηρακλείου, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, φόρεσαν τα εθνικά μας χρώματα εκπροσωπώντας επάξια το νησί και κατακτώντας την χρυσή θέση στο βάθρο των νικητών .
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ