2016-07-10 15:19:34
Φωτογραφία για Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο N. Βούτσης στη ΝΔ και στις κατηγορίες περί καθυστέρησης σύστασης της εξεταστικής επιτροπής για τους χειρισμούς του Βαρουφάκη
Στη ΝΔ και στις κατηγορίες περί καθυστέρησης σύστασης της εξεταστικής επιτροπής για τους χειρισμούς Βαρουφάκη απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega.

Με σκληρή γλώσσα ο κ. Βούτσης τόνισε πως η ΝΔ δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται, καθώς όταν ήταν κυβέρνηση απέρριπτε χωρίς συζήτηση τα αιτήματα του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστικές επιτροπές με αποκορύφωμα την υπόθεση Μπαλτάκου και τις επαφές που είχε με τη Χρυσή Αυγή.

Σχολιάζοντας τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το Plan X του κ. Βαρουφάκη και του κ. Γκαλμπρέιθ, ο Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε πως τα αφηγήματα γύρω από μια πολύ κρίσιμη εποχή είναι εύλογο και να είναι αντιφατικά, αλλά και να έχουν στοιχεία άκρως υποκειμενικά.

Τέλος αναφερόμενος στην αλλαγή του εκλογικού νόμου, ο κ. Βούτσης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα παζάρι μεταξύ της κυβέρνησης και βουλευτών από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ προκάλεσε τη ΝΔ να καταθέσει πρόταση ώστε με συνταγματικό τρόπο να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή για τις θέσεις και τις πράξεις της και όχι απλά να κατηγορεί για το ενδεχόμενο και οι χρυσαυγίτες να υπερψηφίσουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ