2016-07-11 09:22:10
Φωτογραφία για Θρήνος σε όλην την Κρήτη για τον 21χρονο Μιχάλη
Συγκλονισμένη είναι όλη η κοινωνία του Μυλοποτάμου αλλά και της Κρήτης για τον 21χρονο Μιχάλη Μαρής που άφησε την τελευταία του πνοή χθες τα μεσάνυχτα μετά από τροχαίο στον ΒΟΑΚ, στο ύψος των Σισσών.

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του άτυχου Μιχάλη οι φίλοι του άρχισαν να τον… αποχαιρετούν στο facebook.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλεξαν μία μαντινάδα για να εκφράσουν τον πόνο που νιώθουν.

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις στον δήμο Μυλοποτάμου

Μόλις γνωστοποιήθηκε ο θάνατος του 21χρονου Μιχάλη ο δήμος Μυλοποτάμου ανακοίνωσε την ακύρωση των εκδηλώσεων της Δευτέρας ως ένδειξης πένθους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται, ότι η προγραμματισμένη για Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 παράσταση της Κεντρικής Σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Μυλοποτάμου στον Κρυονέρι με το έργο “Ο κατά φαντασίαν ασθενής” ακυρώνεται λόγω πένθους. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά από την προσεχή Τρίτη σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί».


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος Μιχάλης με καταγωγή από τα Αγρίδια Μυλοποτάμου ζούσε με την οικογένεια του στο Πέραμα.

Το τροχαίο

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο άτυχος Μιχάλης κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην εθνική οδό όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε δέντρο.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή και ο άτυχος Μιχάλης εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια. Με την βοήθεια της πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκε ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς ο 21χρονος υπέκυψε στα τραύματά του λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ