2016-07-15 10:50:08
Φωτογραφία για Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας συναντήθηκε με την Πανελλήνια Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων
Με την Πανελλήνια Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων συναντήθηκε χθες, 14 Ιουλίου 2016, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Υποστράτηγος Γεώργιος Κωτσάκης, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Επιτελικού Σχεδιασμού, Υποστράτηγος Σωτήριος Πανούσης, ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του Αρχηγού, Ταξίαρχος Στυλιανός Βολυράκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικών, Ταξίαρχος Αναστάσιος Μανιάτης, η Διευθύντρια του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας, Ταξίαρχος Παναγιώτα Χαρώνη, o Αστυνομικός Διευθυντής Χαράλαμπος Αλεξόπουλος και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Πλατιάς της Διεύθυνσης Οικονομικών, καθώς και ο Αστυνόμος Α’ Παναγιώτης Κασσελάκης της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Επιτελικού Σχεδιασμού.


Από την Πανελλήνια Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων παρέστησαν ο Πρόεδρος Ηλίας Παπαευθυμίου και ο Γενικός Γραμματέας Ηλίας Καρακώστας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, τέθηκαν και συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα θεσμικού, οικονομικού και συνταξιοδοτικού χαρακτήρα, ενώ υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων.

Επιπλέον, ο κ. Αρχηγός αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν διαχρονικά οι απόστρατοι και εξήρε την προσφορά τους στο Σώμα και την κοινωνία. 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ