2016-07-17 08:56:10
Φωτογραφία για Σοβαρό το πρόβλημα κυκλοφορίας στην Κυανή Ακτή - Επιβάλλεται η άμεση λύση και η λήψη μέτρων
Σε σοβαρό πρόβλημα φαίνεται να εξελίσσεται η κατάσταση με τα παρκαρισμένα οχήματα στον δρόμο στην Κυανή Ακτή. Ένα πρόβλημα, που τα Σαββατοκύριακα όπου η κίνηση παρουσιάζει πολύ μεγαλύτερη αύξηση απ ότι τις καθημερινές, τουλάχιστον την περίοδο αυτή, θα πρέπει να απασχολήσει και μάλιστα άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και τις αρχές. Τις τελευταίες μέρες, εκτελούνται κάποιες παρεμβάσεις στην Κυανή Ακτή. Τοποθετούνται και πάλι ξύλινοι φράκτες κατά μήκος του δρόμου οι οποίοι αποτρέπουν την είσοδο των οχημάτων μέσα στο δάσος, κάτι που γίνονταν τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια.

Η κίνηση όμως στην συγκεκριμένη παραλία, πολύ κοντά στην πόλη, έχει παρουσιάσει το διάστημα αυτό ραγδαία αύξηση. Κάτι που φαίνεται δεν έλαβε υπ όψη της η Δημοτική Αρχή, παίρνοντας την απόφαση να τοποθετήσει τους ξύλινους φράχτες. Έτσι, δίχως να υπάρχουν πινακίδες σήμανσης, οι οποίες είχαν αφαιρεθεί (όσες υπήρχαν) με την… ανάπλαση της Κυανής Ακτής, εκατοντάδες οχήματα αναζητούν καθημερινά μια θέση πάρκινγκ
. Από τις πρώτες που καλύπτονται είναι αυτές πιο κοντά στην ακτή. Έτσι, Ι.Χ. παρκάρουν και στις δύο πλευρές του δρόμου, προξενώντας σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα σε κάποια σημεία όπου αυτός είναι στενός. Και το παρκάρισμα σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι παρκάρισμα αλλά κατάληψη λωρίδας κυκλοφορίας!!! Άμεσα θα πρέπει να αναζητηθούν λύσεις.

Στο παρελθόν είχαν κατατεθεί κάποιες από φορείς, μεταξύ αυτών η μονοδρόμηση και η τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης. Βέβαια, κατά πόσο θα υπάρξει συμμόρφωση σε περίπτωση απαγόρευσης στάθμευσης είναι μια άλλη υπόθεση. Αυτό που προέχει είναι να βρεθεί λύση και μάλιστα άμεσα, προς διευκόλυνση όλων, λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι από εδώ και πέρα καθημερινά η κίνηση και το ενδιαφέρον λουόμενων για την Κυανή Ακτή θα αυξάνεται.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ