2016-07-18 09:00:33
Φωτογραφία για ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού σε Αυστρία και Βέλγιο ολοκληρώθηκε και πλέον, με την επιστροφή των πρωταθλητών Ελλάδας στη βάση τους, οι ερυθρόλευκοι φορτσάρουν από σήμερα για να κλείσουν ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα, την ώρα που σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τρεις αποχωρήσεις και δύο προσθήκες βασικών.

«Καυτή»... αναμένεται η εβδομάδα στο Λιμάνι. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία τα δύο πρώτα στάδια της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό και η ομάδα επέστρεψε στο Ρέντη, προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία για τα προκριματικά του Champions League. Για αυτό ακριβώς το λόγο, πέρα από το... φορτσάρισμα στις προπονήσεις από τον Βίκτορ Σάντσεθ, το ίδιο ακριβώς αναμένεται να συμβεί και σε μεταγραφικό επίπεδο από τη διοίκηση του Θρύλου, αφού τα ανοιχτά μέτωπα είναι αρκετά.

Πρώτο θέμα που απασχολεί τους πρωταθλητές, είναι αυτό των αποχωρήσεων... Σε πρώτο πλάνο μάλιστα δεν βρίσκεται άλλο όνομα πέρα από αυτό του Αρτούρ Μασουακού
. Οι ερυθρόλευκοι είναι αισιόδοξοι ότι ο Γάλλος μπακ-χαφ θα πωληθεί άμεσα και μάλιστα σε καλή τιμή, αφού άλλωστε εδώ και πολύ καιρό αυτό υπάρχει και στο μυαλό του ίδιου του παίκτη. Περίπου αντίστοιχη είναι και η περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος ξεκάθαρα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βίκτορ, με τον μάνατζερ του Ελβετού, Μίνο Ραϊόλα, να αναζητά εδώ και καιρό την καλύτερη δυνατή πρόταση για όλους, ενώ στο Λιμάνι ελπίζουν ότι θα προκύψει κάτι καλό. Τέλος, ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Μάνουελ Ντα Κόστα. Ο Μαροκινός στόπερ, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Αγγλία, αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα, αφού εδώ ήδη αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η τελευταία πιθανή αποχώρηση, του Ντα Κόστα, είναι αυτή που αλλάζει κάπως και τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Θρύλου. Τη στιγμή που ο Μαροκινός αποχωρήσει, αυτομάτως αναγάγει την ενίσχυση στη θέση του στόπερ σε απόλυτη... προτεραιότητα. Χωρίς τον Ντα Κόστα, σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός μένει με Σιόβα – Μποτία και (τον τραυματία στην παρούσα φάση) Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας, οπότε οι ερυθρόλευκοι θα χρειαστούν άμεσα μεταγραφή, ενόψει Γ' προκριματικής φάσης.

Από κει και πέρα, οι πρωταθλητές Ελλάδας από Δευτέρα θα τρέξουν και το θέμα της ενίσχυσης στα εξτρέμ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις στην παρούσα φάση, με τον Βίκτορ να έχει ζητήσει ένα ποδοσφαιριστή που θα πατάει απαραιτήτως την αντίπαλη περιοχή και με ευχέρεια στο σκοράρισμα, όπως έχουμε αναφέρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ