2016-07-18 09:08:33
Φωτογραφία για Αποκάλυψη βόμβα: F-16 επιχείρησαν να καταρρίψουν το αεροσκάφος του Ερντογάν
Νέα στοιχεία σχετικά με την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως μεταδίδει το Reuters, δύο μαχητικά F-16 που έλεγχαν πραξικοπηματίες πλησίασαν και "παρενόχλησαν" το προεδρικό αεροσκάφος που μετέφερε τον Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη από τις διακοπές του.

«Τουλάχιστον δύο F-16 παρενόχλησαν το αεροσκάφος του Ερντογάν ενώ ήταν στον αέρα με προορισμό για την Κωνσταντινούπολη. Είχαν απενεργοποιήσει τα ραντάρ του αεροσκάφους, ενώ άλλα δύο F-16 τον προστάτευαν» είπε στο Reuters πρώην στρατιωτικός αξιωματούχος και συμπλήρωσε «Γιατί δεν άνοιξαν πυρ... αυτό είναι ένα μυστήριο».

Ανώτερος αξιωματούχος της Τουρκίας επιβεβαίωσε στο Reuters ότι δύο F-16 παρενόχλησαν το αεροσκάφος του Eρντογάν, ενώ άλλος αξιωματούχος ανέφερε ότι «το αεροσκάφος του Ερντογάν βρέθηκε σε μπελά ενώ βρισκόταν στον αέρα», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Απέφυγε το θάνατο για λίγα μόλις λεπτά» είπε ένας Τούρκος αξιωματούχος, σχολιάζοντας το βομβαρδισμός του ξενοδοχείου στη Μαρμαρίδα.

ΠΗΓΗ: http://www.enikos.gr/international/400363,Apokalyyh-vomva-F-16-epixeirhsan-na-katarriyoyn-to-aeroskafos-toy-Erntogan.html
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ