2016-07-18 09:25:53
Φωτογραφία για Η επιστροφή του Λάκη Γαβαλά: Θα δώσω θέσεις εργασίας στα κτίρια μου που τα τρώνε τα ποντίκια!
«Θα δώσω θέσεις εργασίας στα κτίρια μου, που τα… τρώνε τα ποντίκια» αποκαλύπτει στην Freddo πιο αποφασισμένος από ποτέ ο Λάκης Γαβαλάς που έχει βάλει σκοπό να επιστρέψει επιχειρηματικά και να δραστηριοποιηθεί και πάλι στο χώρο της μόδας.

Ο γνωστός σχεδιαστής αποκαλύπτει τα σχέδιά του για την επιστροφή του μετά από πέντε χρόνια, παίρνοντας πίσω το κατάστημα της οδού Βουκουρεστίου 33. Δηλώνει αποφασισμένος να πετύχει και ότι τίποτα δεν θα τον σταματήσει αυτή τη φορά.

«Έχοντας στα χέρια τις εγκαταστάσεις μου, όπου κατοικούν ποντίκια μέσα στη βρωμιά και τη λεηλασία, εγώ ο πρώην φυλακιμένος, με τις εκκρεμείς υποθέσεις, ξαναεπιχειρώ να γίνω τηλεπερσόνα, καθηγητής σε σχολή μόδας, να επαναλειτουργήσω το κατάστημα της Βουκουρεστίου, την επέκταση της φίρμας LAK σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε e-shop» λέει μεταξύ άλλων και συμπληρώνει: «Θα απειλήσω με αυτοθυσία όποιον με εμποδίσει σε αυτό το έργο μου μιας και εδώ και πέντε χρόνια τους προσφέρω ό,τι περιουσιακό στοιχείο έχω, ώστε να πάψουν να με καταδικάζουν ανώφελα, αλλά τίποτα μέχρι τώρα δεν έχουν αξιοποιήσει».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ