2016-07-18 12:02:33
Φωτογραφία για Οι εργαζόμενοι του κλειστού πλέον Athens Ledra Hotel διαμαρτύρονται αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Εργασίας!
 Αποφασισμένοι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους δηλώνουν οι εργαζόμενοι του κλειστού πλέον ξενοδοχείου Athens Ledra οι οποίοι διαμαρτύρονται αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου εδώ και περίπου 50 μέρες βρίσκονται στον αέρα καθώς το ξενοδοχείο έχει κλείσει και ο πλειστηριασμός που ήταν να γίνει στις 13 του μήνα ματαιώθηκε λόγω εισβολής μελών του ΕΠΑΜ στον χώρο που θα γινόταν

Οι εργαζόμενοι γύρω στις 12 το μεσημέρι έχουν τριμερή συνάντηση (υπουργείο εργασίας, εργοδότης, εργαζόμενοι).

Ο πλειστηριασμός θα επαναληφθεί στη μισή τιμή σε δύο μήνες. Η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού ήταν τα 47,8 εκατ. ευρώ.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν οφειλόμενα δεδουλευμένα από την εργοδοσία και ζητούν διασφάλιση των θέσεων εργασίας από το νέο ιδιοκτήτη που θα προκύψει από τον πλειστηριασμό.

Στο υπουργείο Εργασίας διαμαρτύρονται σήμερα καθώς μέχρι σήμερα δεν τους έχει καταβληθεί το 12μηνο επίδομα επίσχεσης (350-400 ευρώ μηνιαίως ) από τον ΟΑΕΔ και το βοήθημα των 1.000 ευρώ, παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου Εργασίας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ