2016-07-18 14:38:52
Φωτογραφία για Συγκλονιστική μαρτυρία για τον frontman των U2! Μετά το μακελειό στο Παρίσι, γλίτωσε και από εκείνο στη Νίκαια!
Μεταξύ εκείνων που γλίτωσαν από την επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας ήταν ο frontman των U2, Μπόνο! Μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ο γνωστός καλλιτέχνης και η οικογένειά του κατάφεραν να διαφύγουν.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο τρόμος επέστρεψε στη Γαλλία την περασμένη Πέμπτη, ανήμερα της εθνικής επετείου για την Ημέρα της Βαστίλης, όταν ένα φορτηγό «θέρισε» το συγκεντρωμένο πλήθος που έβλεπε τα πυροτεχνήματα.

Μιλώντας στο περιοδικό  «La Parisienne», η ιδιοκτήτρια ενός από τα πιο γνωστά εστιατόρια στην Κυανή Ακτή, του «La Petite Maison», αποκαλύπτει πως ο Μπόνο και η οικογένειά του βρίσκονταν στη βεράντα του μαγαζιού, δίπλα στη θάλασσα, τη στιγμή που «χτύπησε» ο οδηγός του θανάτου!

(H ανάρτηση του Μπόνο μετά το μακελειό στην Νίκαια)

«Ξαφνικά είδα ανθρώπους να τρέχουν, αλλά δεν ούρλιαζαν. Ήταν ένας σιωπηρός πανικός. Ήταν κάτι απίστευτο», αναφέρει η Αν Λορ Ρουμπί και συνεχίζει: «ο Μπόνο μιλούσε στο τηλέφωνο και δεν ήθελε να μου πει πολλά. Νομίζω ότι μόλις είχε μάθει για την επίθεση. Όπως όλοι οι πελάτες, έτσι κι εκείνος, έβαλε τα χέρια στο κεφάλι και βγήκε από το μαγαζί!».


Θυμίζουμε πως ο frontman των U2 -που έχει σπίτι στην Κυανή Ακτή- ήταν ένας από τους celebrities που καταδίκασαν δημόσια την επίθεση και εξέφρασαν τη θλίψη και τη συμπαράστασή τους, ενώ έχει γλιτώσει και από ένα ακόμη «χτύπημα», αφού, τον Νοέμβριο, με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ, ήταν στο Παρίσι όταν το αιματοκύλισαν οι τζιχαντιστές!

(Οι U2 έξω από το Μπατακλάν, μετά την επίθεση των τζιχαντιστώ
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ