2016-07-18 15:56:06
Φωτογραφία για Η νύφη έπαιξε μπουζούκι! Ένας ιδιαίτερος γάμος στα Νιφορέικα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Τους κέρδισε όλους με το υπέροχο νυφικό και στυλ της  Όταν όμως άναψε το γλέντι για τα καλά, πήρε το μπουζούκι και τους γοήτευσε! Η δεξίωση του γάμου έγινε στο Niforeika Beach hotel και η βραδιά ήταν υπέροχη για όλους!

Ο γάμος έγινε το βράδυ στον Άγιο Ανδρέα στην Πατρα και το τραπέζι στο niforeika beach. Η νύφη είναι Ελληνίδα, λέγεται Πόλυ Ιωαννίδου και ο γαμπρός είναι από την Ιταλία.

Ήταν ένας ξεχωριστός γάμος. Διαπολιτιστικός θα λέγαμε. Διακόσιοι από τους 300 και πλέον καλεσμένοι ήταν ξένοι. Ιταλοί, Ελβετοί, Γερμανοί Σκοτσέζοι και πολλοί Πόντιοι μιας και η καταγωγή της νύφης από τον παρέρα της είναι από Κιλκίς.

Η νύφη είναι βιολόγος μεγαλωμένη στην Πάτρα και εργάζεται στην Ελβετία ενώ ο γαμπρός είναι καθηγητής Πανεπιστημιου.

Όπως μας ενημερώνει ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Φίλιας, που ήταν καλεσμένος στον ιδιαίτερο αυτό γάμο, δύο ορχήστρες μαζί με dj εναλλάσσονταν συνεχώς για να ικανοποιήσουν ολα τα γούστα...

Ενώ κάποια στιγμή, η νύφη έπαιξε στο μπουζούκι το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας για να το χορέψει ο αδερφός της που εργάζεται επίσης στην Ελβετία.

Όσο για την τούρτα ήταν τεραστίων διαστάσεων και "ταξίδεψε" μαζί τους σεφ από την Ιταλία! Κόπηκε στο χώρο που έγινε η δεξίωση με χορό όλων των καλεσμένων και υπό τον ήχο της ταραντέλας!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ