2016-07-18 16:19:10
Φωτογραφία για Γαλλία: Χαμογελαστός μέσα στο πλήθος φωτογραφιζόταν ο δράστης της επίθεσης
Χαμογελαστός μέσα στο πλήθος φωτογραφιζόταν ο Μοχάμεντ Λαουίζ Μπουλέλ, δράστης της φρικτής τρομοκρατικής επίθεσης στη Νίκαια της Γαλλίας, όπως τουλάχιστον δήλωσε ο αδελφός του στο Reuters.

Σύμφωνα με τον Τζαμπέρ Λαουίζ Μπουλέλ, λίγες ώρες πριν σκορπίσει το θάνατο, ο 31χρονος τού τηλεφώνησε και του έστειλε μια φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται να γελάει καθώς περπατούσε ανάμεσα στον πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στην παραλιακή λεωφόρο για να δουν τη ρίψη πυροτεχνημάτων.

«Την τελευταία εκείνη ημέρα είπε ότι βρισκόταν στη Νίκαια με τους ευρωπαίους φίλους του για να εορτάσει την εθνική επέτειο» επισήμανε ο Τζαμπέρ προσθέτοντας ότι στην φωτογραφία «φαινόταν πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος, γελούσε πολύ».

Το Reuters επισημαίνει ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την ύπαρξη αυτής της φωτογραφίας, καθώς ο Τζαμπέρ αρνήθηκε να την δώσει στη δημοσιότητα.

Άλλες πληροφορίες, από πηγές που εμπλέκονται στις έρευνες, αναφέρουν πως λίγο πριν την επίθεση ο 31χρονος έστειλε μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου, στο οποίο εκφράζει «χαρά που προμηθεύτηκε ένα πιστόλι 7.65» και έκανε λόγο για προμήθεια και άλλων όπλων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑΚΗ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑΚΗ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ