2016-07-19 03:07:06
Φωτογραφία για Παρουσία Ε.Ε.Σ. στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action
Το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Ιουλίου 2016, πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, το Φεστιβάλ Εθελοντισμού "Voluntary Action", με πρωτοβουλία του Skywalker.gr.

Μεταξύ των στόχων του Φεστιβάλ ήταν η άμεση επικοινωνία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων για τον καλύτερο συντονισμό και την εναρμόνιση των ενεργειών τους, καθώς και η επιβράβευση της εθελοντικής προσφοράς, σε έναν ξεχωριστό χώρο συνάντησης που συμπίπτει με μια ιστορική περιοχή της πρωτεύουσας.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με ομάδα 10 Εθελοντών από τους Τομείς της Κοινωνικής Πρόνοιας, της Νοσηλευτικής και των Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, συμμετείχε στις διήμερες εκδηλώσεις διαθέτοντας το δικό του stand. Οι Εθελοντές του Ε.Ε.Σ., από τις 11 π.μ. έως τις 19 μ.μ. ήταν παρόντες στον χώρο, διανέμοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό με σκοπό την προβολή των δράσεων του Οργανισμού και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα εθελοντισμού.

Επιπλέον, το Σάββατο 17 Ιουλίου, ο Αρχηγός των Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τμήματος Αθηνών κ. Ηρακλής Μαρκουίζος πραγματοποίησε ομιλία με τίτλο "Εθελοντισμός και η ιστορική προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού".
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ