2016-07-19 20:36:39
Φωτογραφία για ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ! (PHOTOS)
Παρουσία του Προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και της Διοίκησης, τελέστηκε στο Ρέντη ο Αγιασμός εν όψει της νέας χρονιάς.

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2016/17 τελέστηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Παρουσία του Προέδρου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, της διοίκησης της ομάδας μας και του Δημάρχου Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, ο πατέρας Δημήτριος καθαγίασε τις εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου όπου εργάζονται καθημερινά για το καλύτερο οι ποδοσφαιριστές, τα τεχνικά επιτελεία της μεγάλης ομάδας αλλά και των Ακαδημιών και φυσικά οι άνθρωποι που φροντίζουν για το καλύτερο από διάφορες άκρως υπεύθυνες θέσεις.

Επίσης ο πατέρας Δημήτριος ευλόγησε όλους όσοι ήταν παρόντες και ευχήθηκε να έχουν υγεία αλλά και δύναμη σωματική και ψυχική ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που μπορεί να παρουσιαστεί στο δρόμο τους προς την κορυφή για μία ακόμη χρονιά.

Με το πέρας του Αγιασμού, τον οποίο παρακολούθησαν άπαντες με την ευλάβεια που άρμοζε στην περίσταση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το προπονητικό τους πρόγραμμα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ