2016-07-20 11:52:01
Φωτογραφία για 3ο ΤΕΑΣ Αλεξάνδρειας: Εορτασμός του Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού Προφήτη Ηλία (Φώτο - βίντεο)
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν του Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού Προφήτη Ηλία του Θεσβίτη στο 3ο ΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, με εσπερινό μετ΄αρτοκλασίας και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στις εγκαταστάσεις του Α/Δ .

Μεγάλη ήταν η προσέλευση πιστών από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας αλλά και αντιπροσωπειών Αξκων από τις γειτονικές Μονάδες όμορων Δήμων καθώς και αποστράτων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Τίμησαν με την παρουσία τους τον εορτασμό ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας κ. Μπρουσκέλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δριστάς, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΟΜ κ. Παντόπουλος και ο Δκτης της Π.Υ. Αλεξάνδρειας κ. Αμανατίδης.

Μετά την περιφορά ακολούθησε δεξίωση για τους παρευρισκόμενους..

 

Δείτε περισσότερες φωτό και βίντεο ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: http://alexandriamou.gr/%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CF%89-%CE%B5%CE%BD-%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CF%89/58-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%89-%CE%B5%CE%BD-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CF%89-%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC/3o-teas-alexandreias-eortasmos-tou-prostath-rhs-aeropotias-stratou-profhrh-hlia-foto-binteo.html
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ