2016-07-20 19:49:12
Φωτογραφία για ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ... ΔΕΙΞΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Πολλοί επιμένουν ότι η απόκτηση αθλητικού 4αριού είναι η κίνηση που απομένει για να ολοκληρωθεί το ρόστερ των πρωταθλητών για τη νέα χρονιά.

Σαφώς και είναι η κίνηση που πρωτεύει, αλλά εμείς κρατάμε μικρό καλάθι και αφήνουμε ένα μικρό παραθυράκι για την έκπληξη που θα γίνει αν... βολέψουν οι καταστάσεις.

Στην κορυφή της ερυθρόλευκης λίστας ήταν ο Οκάρο Γουάιτ που ανέλπιστα μάλλον βρήκε συμβόλαιο στους Χιτ και πλέον ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να κινηθεί σε άλλες λύσεις.

Η Νο1 επιλογή αυτή τη στιγμή είναι ο Αμερικανός (2.03 μ.)  Κένι Γκάμπριελ και ο Ολυμπιακός του έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας, περίπου στα χρήματα που είχε συμφωνήσει με τον Οκάρο Γουάιτ, δηλαδή περίπου 370.000 ευρώ το χρόνο, με τον 27χρονο Αμερικανό να ζητά 500.000 ευρώ και να έχει και την... γυναίκα του να τον πιέζει να έρθουν στην Ελλάδα αφού την λατρεύει και θέλει να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας!


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός επιστρέφει... άμεσα με νέα βελτιωμένη πρόταση (αυξημένη κατά 50.000 ευρώ περίπου, να φτάσει τις 420.000 ευρώ) και πλέον θα περιμένει την κίνηση καλής... θέλησης από τον παίκτη, να βάλει δηλαδή και αυτός λίγο... νερό στο κρασί του και να βρεθεί η χρησή τομή.

Τώρα, αν ο Γκάμπριελ συνεχίσει να επιμένει και δεν ρίξει έστω και λίγο τις απαιτήσεις του θα προχωρήσει στο plan b ο Ολυμπιακός και θα κοιτάξει τους υπόλοιπους παίκτες που έχει στη λίστα του. Κάποιοι λένε για τον Ντεμέτρις Νίκολς που αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εμε΄ς θα πούμε ότι η λίστα έχει πάρα πολλά ονόματα... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ