2016-07-21 06:03:13
Φωτογραφία για Βόμβα στο Rising star: Ονόματα - έκπληξη για την επιτροπή!
Άκρως ανταγωνιστικός προβλέπεται να είναι ο φετινός χειμώνας. Του talent show θα γίνει στην τιβί, αφού τρία κανάλια πρόκειται να βγάλουν τη δική τους φουρνιά με φερέλπιδες αοιδούς.

Στον ΑΝΤ1 θα δούμε το Rising starg, στον ΣΚΑΙ το X Factor, ενώ το Star βρήκε - το "εξαφανισμένο" - και πήρε το Voice. Και καλά τα τελέντα και οι φωνές, αλλά τα κανάλια καταλαβαίνεις ότι για να κερδίσουν το στοίχημα της τηλεθέασης θα πρέπει να κάνουν το "μπαμ" όχι μόνο σε επίπεδο διαγωνιζόμενων.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν ο ΑΝΤ1 την ίδια περίοδο θα είναι αντιμέτωπος με το παλιό δικό του προϊόν το Voice. Κι επειδή στο Μαρούσι ξέρουν από ανταγωνισμό, σου λέει, είναι έτοιμοι για όλα. Και διατεθειμένοι να κάνουν το μεγάλο μπαμ.

Και τα όνοματα - έκπληξη που παίζουν για την κριτική επιτροπή, ξεκίνησαν κιόλας να δίνουν και να παίρνουν. Αν και αρχικά ξέραμε - και από τον ίδιο τον Γιώργο τον Λιάγκα - ότι Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή θα είναι και πάλι στην επιτροπή, όρκο να  μην πάρεις. Κυρίως για τον πρώτο, αφού δεν είναι και τόσο σίγουρη η συμμετοχή του. Αλλά μη σκας. Σου λέει ο ΑΝΤ1, είναι έτοιμος για το μεγάλο... μπαμ. Και τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν μάς έκαναν να τρίψουμε τα μάτια μας, από έκπληξη!


Σύμφωνα με την εκπομπή, Με το Καλημέρα, η παραγωγή έχει προσεγγίσει το Νίκο Βέρτη! Όπως το διάβασες. Ο αγαπημένος τραγουδιστής - ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής του Ομίλου, τη Heaven - είναι ένα άφθαρτο τηλεοπτικά πρόσωπο, αγαπητός στον κόσμο και τη νεολαία, και σίγουρα η παρουσία του στην επιτροπή ανεβάζει τις μετοχές του show. Για να μην πούμε για την προοπτική να είναι δίπλα στον πάλαι ποτέ κολλητό του, το Ρέμο.

Ποια ταλέντα; Και ποιες φωνές. ¨Ολο το ενδιαφέρον θα είναι στην κριτική επιτροπή.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες ακούστηκε και άλλο ένα μεγάλο όνομα για τη θέση του κριτή. Αυτός της Πάολα! Ω ναι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει γίνει προσέγγιση στην τραγουδίστρια και εκείνη το σκέφτεται! Λες;
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ