2016-07-21 13:55:48
Φωτογραφία για Χίλια μπράβο: Αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του και τα κατάφερε! Δείτε πώς είναι ο νεαρός της φωτογραφίας σήμερα [photos]
Από μόνος του είπε ότι δεν πήγαινε άλλο. Ήθελε να αλλάξει την εικόνα του απλά και να χάσει όσα περιττά κιλά είχε. Όχι μόνο σε θέμα εικόνας αλλά και υγείας. Κι όμως τα κατάφερε.

Ο Μαρίνος Γιδάκος μόλις 22 ετών έσπασε κάθε ρεκόρ αφού χωρίς την βοήθεια κανενός, ούτε διατροφολόγος, ούτε γυμναστή κατάφερε να χάσει 119 κιλά. Και το σημαντικότερο από όλα. Δεν χρειάστηκε ούτε καν δαχτυλίδι ή κάποια χειρουργική επέμβαση.

"Ξεκίνησα να γυμνάζομαι τα τελευταία χρόνια χρόνια. Ήμουν 198 κιλά...." "Δεν ήθελα να ήμουν άλλο παχύσαρκο άτομο. Έβλεπα τα πάντα αρνητικά στη ζωή μου και ήθελα αυτό το πράγμα να το αλλάξω. Δεν έβρισκα ρούχα στο size μου, δεν μπορούσα να κοιμηθώ σαν φυσιολογικός άνθρωπος, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα απολύτως."

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος έκοψε οριστικά το κρέας από τη ζωή του, τα τυριά, το ψωμί και ξεκίνησε καθημερινή γυμναστική, τροχάδην, ποδήλατο και πλέον MMA είδος πολεμικής τέχνης. Τώρα έγινε άλλος άνθρωπος. Ωραίος, στιλάτος και με σώμα που πολλοί θα ζήλευαν. Γιατί όπως αναφέρει στο κλείσιμο της συζήτησής μας "Ο επιμένων νικά...." και μπράβο του.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ