2016-07-21 13:56:07
Φωτογραφία για Πώς είναι τα πραγματικά μαλλιά της Τάμτα, χωρίς τρέσες;
Η Τάμτα είναι μία από τις αγαπημένες κυρίες της show biz που δεν μας έχει αφήσει ποτέ να πλήξουμε όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, την οποία λατρεύει να ανανεώνει και να μεταμορφώνει!

Όσα χρόνια σε ξέρουμε αλλάζεις τακτικά look. Είναι μια προσωπική σου ανάγκη ή στρατηγική καριέρας;

Μου αρέσουν οι αλλαγές και λόγω της δουλειάς μου μπορώ να τις υποστηρίζω. Πρώτα το κάνω για επαγγελματικούς λόγους και στην πορεία μπλέκονται οι προσωπικές μου τρέλες. Αν δεν ήμουν στο X-Factor, δεν θα καθόμουν πέντε ώρες κάθε εβδομάδα να μου φτιάχνουν τα μαλλιά. Με τόσες αλλαγές που έβλεπε ο κόσμος νόμιζε πως φοράω περούκες. Δεν φόρεσα ούτε μία φορά περούκα. Στην προσωπική μου ζωή, όμως, είμαι πολύ απλή. Τα δικά μου μαλλιά είναι πολύ κοντά και σκοπεύω να τα αφήσω έτσι, προς το παρών, γιατί τα έχω ταλαιπωρήσει πολύ.

Το καλοκαίρι αλλάζεις τις διατροφικές σου συνήθειες προκειμένου να βγεις πιο fit στην παραλία;


Αυτή τη στιγμή δεν προσέχω καθόλου γιατί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έχασα κιλά. Έτσι, θέλω να πάρω βάρος. Λόγω των αυξημένων επαγγελματικών μου υποχρεώσεων δεν προλάβαινα ούτε να γυμναστώ. Τώρα που έχω περισσότερο χρόνο δεν φαντάζεσαι τι τρώω. Αν από Σεπτέμβριο έχω ξεφύγει στα κιλά, τότε θα μπω πάλι σε πρόγραμμα.

Έχεις προγραμματίσει διακοπές;

Δουλεύω πολλά χρόνια non-stop και νιώθω πως φέτος δύο εβδομάδες τις χρειάζομαι για να πάω διακοπές. Κάθε καλοκαίρι έλεγα να κάνω ένα διάλειμμα, αλλά πάντα ερχόταν μια επαγγελματική πρόταση και επέλεγα να δουλέψω. Ωραίες οι διακοπές, αλλά οι δουλειές προηγούνται για πολλούς λόγους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ