2016-07-21 23:47:24
Φωτογραφία για Η έκπληξη γενεθλίων που έκαναν οι επώνυμοι φίλοι του και συνεργάτες στον Γιώργο Δασκαλάκη... [photos]
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε για την γιορτή του τον Γιώργο Δασκαλάκη Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής ανήμερα της Αγίας Μαρίνας είχε τα γενέθλιά του, και το βράδυ του Σαββάτου τον περίμεναν στιγμές απόλυτης συγκίνησης στο νυχτερινό κέντρο «Ελιζέ» που εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στη Γλυφάδα. 

Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Γιώργος Γιασεμής, ήταν δύο από τους επώνυμους φίλους του που έσπευσαν να τον απολαύσουν από κοντά, και να του ευχηθούν παράλληλα και τα χρόνια πολλά. Εκείνοι όμως που τον έκαναν να δακρύσει πραγματικά επί σκηνής, ήταν οι συνάδελφοί του τραγουδιστές και όσοι εργάζονται στο στέκι της παραλιακής, όταν διέκοψαν το πρόγραμμα, και σύσσωμοι ανέβηκαν στη πίστα κρατώντας μία τούρτα γενεθλίων και τραγουδώντας του το «Happy Birthday».

Ο Γιώργος Δασκαλάκης και η καλλιτεχνική του παρέα έχουν καταφέρει να κερδίσουν το στοίχημα της διασκέδασης και να κάνουν το «Ελιζέ» το νούμερο 1 στέκι της νεολαίας, κάτι που όπως τον άκουσαν να εξομολογείται ήταν ένα από τα καλύτερα δώρα για τα φετινά του γενέθλια, σε συνδυασμό με την επιτυχία του «Έγινε το αντίθετο» που του έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης με τον Κωνσταντίνο Παντζή.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Sauber ME NEA SEASON TO 2017
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Sauber ME NEA SEASON TO 2017
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ