2016-07-22 09:40:37
Φωτογραφία για Θρήνος στο Σκουροχώρι για τον Αντώνη Καρούτα - Τι θα γίνει με τον δράστη;
Σοκάρει την μικρή κοινωνία του Σκουροχωρίου, η δολοφονία ενός 20χρονου αγοριού, που έπεσε νεκρό από τα σκάγια της καραμπίνας ενός 56χρονου πατέρα, που προσπάθησε, όπως ισχυρίσθηκε στη συνέχεια, να υπερασπιστεί τον 27χρονο γιο του, κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού του με έναν 23χρονο.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άτυχος 20χρονος από την περιοχή του Πύργου, Αντώνης Καρούτας, τη στιγμή που επιχείρησε, σύμφωνα με πηγές, να χωρίσει τα δύο άτομα που τσακώνονταν, λίγα λεπτά αργότερα θα έπεφτε νεκρός, στην αυλή του 56χρονου άνδρα, που είχε «οπλίσει» τα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό συνέβη στο σπίτι του 27χρονου, στο Σκουροχώρι, όταν λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυκτα, ο 23χρονος μαζί με τον 20χρονο, Αντώνη Καρούτα, έφτασαν στο σημείο, με σκοπό ο 23χρονος – που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με τον 27χρονο – να διευθετήσει τις διαφορές του. Εκεί, τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ανάμεσά τους ένας έντονος διαπληκτισμός. Στο σημείο βρισκόταν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και ένας 34χρονος, φίλος του 27χρονου καθώς και το 20χρονο θύμα, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού ήταν ο 56χρονος πατέρας, ο οποίος μόλις άκουσε τις φωνές, βγήκε στην αυλή.


Μόλις ο 56χρονος αντιλήφθηκε τον 23χρονο, φίλο του θύματος, να διαπληκτίζεται με τον 27χρονο, γιο του, άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, εναντίον του 20χρονου, Αντώνη Καρούτα, που εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με πηγές, προσπαθούσε να χωρίσει τα δύο άτομα από τον καβγά. Αποτέλεσμα του πυροβολισμού, ήταν ο Αντώνης Καρούτας, να τραυματισθεί στο θώρακα και να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω»

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο 56χρονος άνδρας, συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου που έφτασαν στο σημείο και φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον άτυχο 20χρονο αλλά μόνο να τον φοβίσει. Ο 56χρονος, παρέδωσε το κυνηγετικό του όπλο – που κατείχε νόμιμα – στους αστυνομικούς, οι οποίοι κατά την εξερεύνηση του χώρου όπου έπεσε νεκρός ο Αντώνης Καρούτας, περισυνέλεξαν και έναν κάλυκα φυσιγγίου κυνηγετικού όπλου. Σε βάρος του 56χρονου δράστη, σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα

Χθες το μεσημέρι, ο 56χρονος άνδρας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ βρέθηκε αντιμέτωπος με συγγενείς του θύματος, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα δικαστήρια. Εν μέσω γιουχαρισμάτων, πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα, όπου του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ στη συνέχεια έλαβε προθεσμία από την Ανακρίτρια για να απολογηθεί σήμερα.

Θρήνος για τον Αντώνη

Μόλις η είδηση για τον αδόκητο θάνατο του Αντώνη Καρούτα, έγινε γνωστή στην πόλη του Πύργου, που έμενε το παλικάρι, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τραγικό συμβάν. Δεκάδες φίλοι του, αφήνουν από χθες συλλυπητήρια μηνύματα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ενώ θρηνούν για την αδικία, καθώς όπως αναφέρουν άτομα που τον γνώριζαν, ο Αντώνης ήταν ένα παιδί, πάντα χαμογελαστό, με διάθεση να βοηθήσει και να στηρίξει τους φίλους του. Αυτό φαίνεται πως ήταν που του στοίχισε και την ζωή, αφού ο 20χρονος, το μοιραίο βράδυ, είχε βρεθεί στο Σκουροχώρι για να στηρίξει τον 23χρονο φίλο του και δεν εμπλεκόταν άμεσα στον καβγά.

Η κηδεία του παλικαριού θα γίνει σήμερα στις 6.00 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταραχίου, όπου συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα του πουν το τελευταίο αντίο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ