2016-07-22 13:45:16
Φωτογραφία για Και όμως γίνεται! Η κυρία Ερντογάν πίνει τσάι 1.700 ευρώ το κιλό
Την ώρα που η περιουσία του Ταγίπ Ερντογάν υπολογίζεται να ξεπερνά τα 51 εκ ευρώ ο ίδιος και η σύζυγός του Εμινέ αναφέρουν πως ζουν μια λιτή ζωή με το Τύπο να μην σχολιάζει καθώς όποιος μιλήσει αρνητικά κινδυνεύει με φυλάκιση

Την ίδια στάση κρατάει και η σύζυγος του Εμινέ η οποία ισχυρίζεται πως ζει μια «ταπεινή και σεμνή» ζωή υπό τις μουσουλμανικές αξίες και πως περνά τον χρόνο της στο παλάτι, φτιάχνοντας ξύδι από μήλα. Οι φήμες, ωστόσο, θέλουν την Εμινέ να είναι μανιακή με τα ψώνια και λάτρης του να σπαταλά τα χρήματα του συζύγου της.

Ο τρόπος ζωή της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτών των ανθρώπων του διεθνούς jet set. Ταξίδια για ψώνια, με πάθος για τα επώνυμα ρούχα και τις ακριβές αντίκες, όπως σημειώνει η Daily Mail. Μπορεί το 1/4 της Τουρκίας να ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, όμως εκείνη υπερηφανεύεται για το σπέσιαλ άσπρο τσάι που πίνει, που κοστίζει κάτι λιγότερο από 1.700 ευρώ το κιλό.


Σύμφωνα, με την βρετανική εφημερίδα, μια φορά, είχε κλείσει εμπορικό κέντρο στις Βρυξέλλες, εμποδίζοντας άλλους αγοραστές να εισέλθουν σε αυτό, για να ψωνίσει επώνυμα ρούχα και τσάντες, την ώρα που ο σύζυγός της βρισκόταν στην πόλη για να μιλήσει με τους Ευρωπαίους ηγέτες για το προσφυγικό. Λέγεται, ακόμη, πως όταν συνόδευε τον Τούρκο πρόεδρο σε ταξίδι στην Βαρσοβία ξόδεψε περίπου 44.000 ευρώ σε παζάρι αντικών. Τα αντικείμενα που αγοράζει πιθανότατα διακοσμούν το παλάτι, που έχουν λίγο έξω από την Άγκυρα, του οποίου η κατασκευή άγγιξε κάτι λιγότερο από 600 εκατ. ευρώ.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ