2016-07-22 20:50:09
Φωτογραφία για ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΘΡΥΛΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! (ΡΗΟΤΟ)
Το olympiacos.org ανέδειξε το goal της χρονιάς με βάση τις δικές σας ψήφους!

Στις 11 Ιουλίου ξεκίνησε μέσω του olympiacos.org η ψηφοφορία που θα αναδείκνυε το goal της χρονιάς. Μέσα λοιπόν από την συγκεκριμένη ψηφοφορία είχατε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς ποιο goal θεωρείτε καλύτερο όλων για την αγωνιστική περίοδο που πέρασε

Από την αρχή φάνηκαν 2 goals να ξεχωρίζουν... Αυτό του Μπράουν Ιντέγε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και του Κώστα Φορτούνη με τον Αστέρα Τρίπολης, για τη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Δύο σπάνιας και ιδιαίτερης ομορφιάς γκολ, που από την αρχή της ψηφοφορίας είχαν πάρει μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα! Ήταν πολύ κοντά σε ψήφους και μέχρι την τελευταία στιγμή είχαμε... ντέρμπι!

Ωστόσο στο τέλος, έστω και με μικρή διαφορά ξεχώρισε το καλύτερο... Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το καλύτερο goal της χρονιάς με βάσει τις δικές σας ψήφους!

Αυτό είναι του Κώστα Φορτούνη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στην φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας! Ένα πανέμορφο πραγματικά τέρμα από τον μεσοεπιθετικό του Θρύλου μας, που χάρη στην δική σας βοήθεια, ψηφίστηκε ως το καλύτερο για την αγωνιστική σεζόν 2015 – 2016!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ