2016-07-22 22:42:05
Φωτογραφία για «Την ικέτευα να μην πάει στην Κύπρο» - Συγκινεί η μάνα της 22χρονης που πέθανε στην Αγ. Νάπα
Συγκινητικά τα λόγια της 51χρονος μητέρας της 22χρονης καλλονής που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της στον δρόμο Αγίας Θέκλης – Αγίας Νάπας στις 6 Ιουλίου Η Linda Rogers, μάνα της Λίντια Λέβινσον που δούλευε ως συνοδός γκρουπ τουριστών στην Κύπρο, δήλωσε μεταξύ άλλων στην METRO: «Την ικέτευα να μην στην Κύπρο αυτή τη χρονιά.  Ήθελα να πάει στο Magaluf, όπου δούλεψε ένα χρόνο προηγουμένως. Είχα ένα προαίσθημα ότι κάτι κακό θα γινόταν. Οι κόρες μου θα ταξίδευαν για να την συναντήσουν την επόμενη εβδομάδα για να περάσουν χρόνο μαζί της. Αυτό συνήθιζαν να κάνουν όταν η Λίντια δούλευε στο εξωτερικό».

Η 51χρονη που έχει τρεις κόρες και έναν γιο, σε άλλο σημείο των τοποθετήσεών της στο αγγλικό ΜΜΕ ανέφερε: «Ήταν ένα όμορφο, όμορφο  κορίτσι. Ακόμα είναι όμορφο κορίτσι. Δεν θέλω να πιστέψω πως είναι αλήθεια, αλλά ξέρω πως είναι. Είναι τόσο δύσκολο να το αντιμετωπίσω. Ήταν ενεργητική, αγαπούσε τη ζωή. Αγαπούσε τον κόσμο, της άρεσε η περιπέτεια».

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν γύρω στις 14:20 όταν 22χρονη που επέβαινε σε μοτοποδήλατο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται χτύπησε στο αριστερό πεζοδρόμιο του δρόμου που οδηγεί από την Αγία Θέκλα στο Λιοπέτρι και τραυματίστηκε κρίσιμα.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου παρά τη μάχη των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, «έσβησε» στις 17:40. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΗΝ... ΤΗΝΟ Ο ΣΙΟΒΑΣ (ΡΗΟΤΟ)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΗΝ... ΤΗΝΟ Ο ΣΙΟΒΑΣ (ΡΗΟΤΟ)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ