2016-07-23 03:33:08
Φωτογραφία για Μόνο στην Ελλάδα; Γερμανίδα βουλευτής με μαϊμού πτυχίο και απολυτήριο Λυκείου!
Η «μόδα» των πλαστών διδακτορικών στους πολιτικούς κύκλους της Γερμανίας είναι γνωστή.Ωστόσο η βουλευτής των Σοσιαλδημοκρατών, Πέτρα Χιντς, είχε πλαστό πτυχίο και απολυτήριο Λυκείου.

Η 54χρονη βουλευτής, που αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά τις αποκαλύψεις, δεν έχει σπουδάσει νομικά, όπως έγραφε επί χρόνια στο βιογραφικό της, και δεν διαθέτει καν απολυτήριο λυκείου.

Στην ιστοσελίδα της πλέον έχει αναρτηθεί, στη θέση του βιογραφικού της, μια ανακοίνωση των δικηγόρων της που αναφέρει: «Εκ των υστέρων η κυρία Χιντς δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί ποιοι λόγοι την είχαν ωθήσει στην ψευδή αναφορά για το απολυτήριο λυκείου που οδήγησε στη συνέχεια σε πρόσθετους εσφαλμένους ισχυρισμούς για την εκπαίδευση και την εργασία της ως νομικού.

Η πολιτική δράση της κ. Χιντς χαρακτηριζόταν και εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια και ακεραιότητα. Γι' αυτό είναι και η ίδια άναυδη που δεν είχε το κουράγιο να αναλάβει την ευθύνη για την εσφαλμένη συμπεριφορά της.


Παρακαλεί τους συντρόφους, τους συνεργάτες, τους φίλους και την οικογένειά της, όλους τους ανθρώπους που την εμπιστεύθηκαν, αλλά και την κοινή γνώμη από καρδιάς να τη συγχωρήσουν».

Τι λένε ψυχολόγοι

Οι ψυχολόγοι που επιστράτευσαν τα γερμανικά ΜΜΕ λένε ότι είναι φυσικό να μη βρίσκει κανείς το κουράγιο να παραδεχθεί ένα ψέμα χάρη στο οποίο κατάφερε να προχωρήσει τόσο πολύ στη ζωή του.

Οι αντιδράσεις ακόμη και μέσα στους κόλπους των Σοσιαλδημοκρατών ήταν έντονες, καθώς ένα στέλεχός τους κατάφερε να βρεθεί στο Κοινοβούλιο μέσω μιας συστηματικής απάτης που κράτησε 30 ολόκληρα χρόνια.

Η Χιντς είχε προκαλέσει αίσθηση προ ολίγων ημερών ανακοινώνοντας ότι δεν θα είναι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές του 2017, ωστόσο πλέον οι λόγοι της απόφασής της είναι προφανείς.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ