2016-07-23 10:12:03
Φωτογραφία για Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΑΚΑ ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΣΑΝΤΟΣ!
Η λατρεία που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών του Θρύλου για τον Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα δεν πρόκειται να αλλοιωθεί, όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος βρίσκεται στο τμήμα σκάουτινγκ του Θρύλου, αλλά θα… μιλήσει όταν βρει μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στη Βραζιλία, επιτελεί κοινωνικό έργο στην πατρίδα του στο Μπέλεμ, όμως ποτέ δεν ξεχνά τους οπαδούς του Θρύλου.

Με αφορμή την κλινική που έχει στο Μπέλεμ και ονομάζεται Fisio10, του έγινε ένα αφιέρωμα από το βραζιλιάνικο κανάλι Bola, επειδή βοηθάει αφιλοκερδώς τα παιδιά της περιοχής του που έχουν κινητικά προβλήματα. Η πάθηση του γιου του τον έχει ευαισθητοποιήσει διπλά.

Στη συνέντευξη που έδωσε και παρουσιάζει σε δημοσίευμά του ο «Γαύρος», ρωτήθηκε για τις μεγάλες ποδοσφαιρικές αγάπες της καριέρας του και τόνισε: «Στην καρδιά μου έχω τη Σάντος και τον Ολυμπιακό».

Οταν του επισημάνθηκε από τον δημοσιογράφο και η Μπαρτσελόνα, ο τεράστιος «Τζιο» εξήγησε: «Ηταν καλά εκεί, αλλά δεν συγκρίνεται με τις άλλες δύο ομάδες…».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ