2016-07-23 22:18:11
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... «ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ»!
Ένας από τους παίκτες που αγαπήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά τον αγάπησε και ο ίδιος, ήταν ο Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας μπήκε με τις εμφανίσεις του και τον χαρακτήρα του στην καρδιά των οπαδών του Θρύλου και η απομάκρυνσή του από την ομάδα φέτος το καλοκαίρι, ήταν κάτι που δεν ήθελε κανένας.

Ο ίδιος ο Ρομπέρτο όμως το ήθελε, για να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στεναχωρήθηκε που χρειάστηκε να φύγει από το Λιμάνι.

Ο Ισπανός γκολκίπερ μίλησε στο «elperiodico.com» και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, στον κόσμο και στο πόσο του στάθηκε ο σύλλογος στα 3 χρόνια που βρέθηκε στη χώρα μας.

«Στο τέλος της χρονιάς, ενημέρωσα τον Ολυμπιακό πως ήθελα να αποχωρήσω για προσωπικά μου ζητήματα και εκείνοι δεν μου το αρνήθηκαν. Στην Εσπανιόλ έχω φίλους και είδα ότι υπάρχει ένα ωραίο πλάνο γι’ αυτό και συμφώνησα».

Επίσης τόνισε: «Αυτά που έζησα και έμαθα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό θα με βοηθήσουν και στην Εσπανιόλ. Στην Ελλάδα πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια».

Ενώ συμπλήρωσε: «Από την πρώτη ημέρα πήγαν όλα καλά. Το Champions League είναι μία μοναδική διοργάνωση. Τη δεύτερη χρονιά ήμουν αρχηγός. Έζησα ένα μεγάλο μέρος του φανατισμού (με την καλή έννοια) και της αγάπης του κόσμου. Σε ακολουθούν στο θάνατο και στα καλά και στα κακά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτόν τον σύλλογο. Μου έμαθε πολλά πράγματα που ελπίζω να με βοηθήσουν και στην Εσπανιόλ. Δεν θα χάσω το Champions League, γιατί στην Ισπανία, είναι άλλο επίπεδο κάθε Κυριακή, άλλα όταν φτάσουν οι ημερομηνίες των ευρωπαϊκών αγώνων, θα θυμάμαι εκείνα τα μεγάλα παιχνίδια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ